ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe release Truma App maart 2018
Nieuwe release Truma App maart 2018
App

Nieuwe release Truma App maart 2018

  1. 15 maart 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Vanaf april 2018 is het mogelijk om je Alde Compact 3020 HE te integreren in het iNet-systeem. Om dat mogelijk te maken, komt er deze maand nog een update van de Truma-app. Het is daarbij wel nodig dat je de automatische updatefunctie van de app uitzet.

Alde-verwarming kan worden geïntegreerd in het iNet System

• Goed nieuws voor gebruikers van een Alde-verwarming: vanaf april 2018 kun je de Alde Compact 3020 HE met nieuw bedieningspaneel integreren in het Truma iNet System. Daarvoor hoeft de verwarming alleen maar op de iNet Box te worden aangesloten en klaar!
• Dit is vooral interessant voor kampeerders die een Truma-airconditioningsysteem of een Truma LevelControl (willen gaan) gebruiken. Je kunt nu alle apparatuur gemakkelijk via het iNet System bedienen: de verwarming en het airconditioningsysteem aansturen, gebruik maken van de automatische klimaatregeling en de gasvoorraad opvragen – allemaal via één app!
• De nieuwe versie van de Truma App is vanaf maart 2018 beschikbaar. Belangrijk: schakel de automatische update-functie uit
• Tot nu toe konden gebruikers van de Truma App nieuwe releases naar hun smartphone downloaden. Vervolgens hadden ze twee maanden de tijd om via bluetooth de nieuwe firmware op de iNet Box te zetten.
• Bij de huidige update moesten we deze regel in verband met de complexiteit van het project opschorten. Dat betekent: de tijdspanne van twee maanden is bij deze release niet voorhanden. Je moet gelijktijdig je app en de iNet Box met de nieuwe firmware updaten.
• Gebruikers die in de Truma App automatische updates hebben ingesteld, dienen dit vinkje te verwijderen en om te schakelen naar handmatige updates. Zo bepaal je zelf op welk tijdstip je de update wilt uitvoeren.
• Anders voert de app de update automatisch uit. Is er op dat moment geen bluetooth-verbinding met je iNet Box, dan kan de firmware niet worden geüpdatet. De iNet Box werkt dan niet totdat de nieuwe firmware erop is gezet.
• Dit is met name relevant voor kampeerders die hun caravan of camper buiten het bereik van bluetooth hebben geplaatst en het iNet System willen gebruiken.
• Bij de volgende releases geldt weer als voorheen de tijdspanne van twee maanden.

Heb je vragen? De Truma Service is graag van dienst.
www.truma.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER App, Uitrusting NIEUWS