ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe Premio Life lichtgewicht
Nieuwe Premio Life lichtgewicht
Caravans

Nieuwe Premio Life lichtgewicht

  1. 12 januari 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Bürstner presenteerde gisteren voor zijn dealers de nieuwe Premio Life. Een nieuwe instapper als alternatief voor een gebruikte, compact en licht in gewicht. Hij is extra smal, voorzien van GFK-dak, -front en -achterkant, staat op een Al-Ko chassis en kan een flinke berg bagage hebben.

Premio Life: Lichtgewicht meets wooncomfort

Het heet, een beetje oneerbiedig misschien, het onderste prijssegment, waar we deze nieuwe Premio in kunnen plaatsen. Daar is helemaal niks mis mee. Het wil eigenlijk alleen maar zeggen dat je veel caravan krijgt voor weinig geld. Er is keus uit drie verschillende uitvoeringen, waarvan er twee meteen beschikbaar komen en de derde later dit jaar. De 420, 430 en 480 zorgen ervoor dat er altijd een uitvoering is die bij jou past. De Premio werd bij zijn presentatie omschreven als “lichtgewicht meets wooncomfort”. Hij is inderdaad licht, want dat wil iedereen, zo lijkt het. De nieuwe 420 TS weegt 870 kilo, de nieuwe 430 TS zelfs 10 kilo minder. Ze hebben beide een fijne, ruime zitgroep en een tweepersoonsbed dwars. Bij de 420 staat de keuken achterin en de zitgroep in het midden. De 430 heeft achterin de zithoek en de keuken in het midden. Dan is er ook nog een 480 TL met enkele bedden. Deze is leverbaar vanaf de dealerdagen in 2018. Alle drie de uitvoeringen zijn lekker compact, met een breedte van slechts 212 centimeter.

Premio Life 420 TS

Hoogwaardige uitrusting, compacte prijs

De Premio Life 420 TS LP gaat € 12.490,- kosten. Dat is inclusief transport, en Nederlands kenteken. De 430 TS LP kost 100 euro meer. Voor deze prijs krijg je onder andere een volwaardige keuken met drie pitten, een volwaardige wc/badkamer, standaard stroombesparende ledverlichting, en luchtcirculatie verwarming. De buitenkant van de nieuwe Premio Life past prima bij de Premio en Premio Plus, die gewoon leverbaar blijven. De binnenkant is vergelijkbaar met het huidige model Premio Tonic Life. De gasflessenkast is voorzien van een aluminium bodemplaat.

De nieuwe Premio Life lijkt ons een prima aanvulling op de toch al brede Premio lijn van Bürstner. Hij is voor het eerst te zien op de Caravana in Leeuwarden. Daarna staat hij snel bij de dealers in de showroom. Get a Life.

Premio Life 430 TS
Premio Life 430 TS

 

www.buerstner.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Premio Plus 510 TK
Caravans

Premio Plus 510 TK

De Premio serie is, zoals dat een beetje oneerbiedig heet, de instapserie bij Burstner. Kom je er dan karig vanaf...

  1. 15 november 2014, 0:00
  2. 0 Reacties
De Averso is terug
Caravans

De Averso is terug

Bij Bürstner blijft de dit jaar ingevoerde serie Premio onveranderd. De Premio Plus heeft zich aangepast aan het uiterlijk van...

  1. 24 september 2016, 17:00
  2. 0 Reacties
Bürstner het schip in
Campers

Bürstner het schip in

Voor de eerste keer gaan Bürstner campers over het water naar hun plaats van bestemming. Voor deze lading van 48...

  1. 12 mei 2014, 0:00
  2. 0 Reacties

MEER Caravan Burstner, Caravans NIEUWS

Kip Caravans December Sale 2017
Caravans

Kip Caravans December Sale 2017

December Sale bij Kip. In de laatste maand van dit jaar kun je speciaal geselecteerde Kip Caravanmodellen scoren met een rijke uitrusting en een unieke korting. December Sale start 4 december De Kip Caravans…

  1. 3 december 2017, 17:00
  2. 0 Reacties