ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe Mark-tent van Vaude
Nieuwe Mark-tent van Vaude
Tent

Nieuwe Mark-tent van Vaude

  1. 30 januari 2019, 11:00
  2. 0 Reacties

Een klassieker sinds dertig jaar: de Mark trekkerstent met de gepatenteerde wikkelconstructie. Nu is hij aangepast. Lichtgewicht materialen en een modern design, volledige weersbescherming. Zeer windvaste constructie, gemakkelijk op te zetten

Betrouwbare outdoor-burcht in elk jaargetijde

Sinds begin jaren ’80 ontwikkelt Vaude hoogwaardige tenten voor de outdoormarkt. De tenten van de vierseizoens categorie zijn ruime en lichtgewicht metgezellen gedurende het hele jaar. Ze bieden plaats aan drie tot vier personen. De tenten zijn geschikt voor een trektocht in Scandinavië tot een fietsreis door Peru. Mark-tenten stonden waarschijnlijk al op alle continenten. Ze trotseren ook weer en wind in de Alpen-regio’s. De tenten zijn door de vooraf bevestigde binnentent (double-pitching) zeer gemakkelijk op te zetten. Dankzij de stabiele constructie en regenbestendige ventilatie-openingen garandeert de tent een aangenaam binnenklimaat. Zo kunnen ook langere regenperiodes zonder ‘cabinekoorts’ worden uitgezeten.

Vaude

Windvaste Mark-constructie

De gepatenteerde Mark-constructie wordt bij alle Mark-modellen gebruikt. Snel opzetten, genereus ruimte-aanbod en hoge windvastheid maken de constructie ideaal. Ook beginners kunnen de tent in minder dan drie minuten opzetten. Daarbij is de tent milieuvriendelijkheid en duurzaam. Er zijn bijvoorbeeld geen schadelijk koolwaterstof (PFC) of pvc-weekmakers gebruikt. Op de high-end tenten (categorie 3-seizoens UL en hoger) zit vijf jaar garantie. Mocht er dan alsnog een stok breken of een ritssluiting uitscheuren, dan kan de reparatieservice in Tettnang hulp bieden. Zelfs voor de eerste Mark-tent uit 1988 zijn nog steeds onderdelen beschikbaar.

De nieuwe Mark-tenten zijn als drie- of vierpersoons tenten verkrijgbaar. De XT-versie met extra ruime vestibule biedt nog meer plaats voor uitrusting en keuken. Ze zijn in de klassieke, discrete tentkleur groen te koop.

www.vaude.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Tent NIEUWS