ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe look voor Kabe 2018 caravans
Nieuwe look voor Kabe 2018 caravans
Caravans

Nieuwe look voor Kabe 2018 caravans

  1. 1 oktober 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

De caravans van Kabe 2018 uit Zweden krijgen voor het nieuwe seizoen een dynamischer uiterlijk. Een nieuwe voor- en achterkant, nieuwe achterlichten en led-lampjes aan de zijkant. De nieuwe family-look vanaf de Edelstenen-serie.

Tower 880 indrukwekkend

Aandacht krijg je wel met zo’n showmodel, de Tower 880. Net als bij de 50ste verjaardag bouwde Kabe ook voor zijn 60ste een blikvanger met twee verdiepingen. Niet te koop en met 4 meter onhandig hoog. Maar zowel van binnen als van buiten een zeer indrukwekkende verschijning. Beneden zien we uiteraard de frontkeuken, een zithoek in leer en achterin twee enkele bedden. Voor deze bedden de trap naar boven. Daar een grote lounge-ruimte en natuurlijk het dakterras.  We hebben maar niet naar het gewicht gevraagd.

Nieuwe look Kabe 2018

Kabe 2018Een nieuwe look door een nieuwe moderne voor- en achterkant. Die laatste voorzien van een nieuwe achterlichtpartij. Het maakt de Kabe nog sjieker. Veel licht in het interieur door een groot panoramavenster in het dak. En we zien een duidelijke trend naar de  frontkeuken. Ook wel front-cooking genoemd. Met standaard een oven en een magnetron (bij de Imperial). Ook koken op inductie naast gas is mogelijk. Dan heb je nog twee gaspitten, waar het er standaard vier zijn. Meteen drie nieuwe indelingen die zo’n frontkeuken hebben. Kabe is helemaal klaar voor seizoen 2018.

In het interieur valt vooral het grote panorama-raam op. Dit zit boven het raam in de voorkant. Het zorgt voor heel veel lichtinval. Hierdoor lijkt het interieur een stuk lichter van kleur. En dat maakt weer dat het allemaal een stuk ruimer aanvoelt. Het grote raam zit standaard in alle modellen met een frontkeuken. Bij de andere uitvoeringen is het optioneel. Verder zien we in het interieur geen schokkende veranderingen. De optioneel van lederen bekleding voorziene zithoek met afgeronde hoeken, voor nog meer ruimtegevoel, kenden we al. Een perfect zitcomfort en een gezellige uitstraling.

Drie nieuwe indelingen

Airco is standaard bij Kabe. Die bedien je naar wens via het Kabe Smart-D systeem met je tablet of smartphone. Evenals de verwarming. Ook als je zelf niet in de caravan bent. Alvast even koelen of verwarmen voordat je bij de caravan aankomt is daardoor mogelijk. De nieuwe indelingen met frontkeuken zijn de 560 XL FK, de 600 XL FK en de 740 EDTL FK. De keuken strekt zich in deze modellen uit over de complete voorkant van de caravan. Dat geeft heel wat ruimte om te kokerellen. De koelkast groeit in het nieuwe seizoen mee en heeft een grotere inhoud. Op alle caravans van de series Royal, Hacienda en Imperial zit standaard ATC, een elektronisch stabiliteitssysteem. Het systeem kan optioneel ook op de Edelstenenserie. Daarnaast zijn alle Kabe caravans voorzien van zelfstellende remmen.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS