Campervan 6.3 Laika

Nieuwe Laika Kosmo Campervan 6.3

Campers

Laika had tot nu vijf buscampermodellen: de Kosmo Campervan 5.4, 6.0, 6.1, 6.2 en 6.4. Met de 6.3 maakt de Italiaanse camperbouwer onder de Hymer-vlag deze serie compleet.

Kosmo Campervan: tot aan zeven slaapplaatsen

De Kosmo Campervan 6.3 is stijlvol en sportief. Hij is 5,99 meter lang en 2,05 meter breed. Achterin een hoog dwarsgeplaatst tweepersoonsbed met een bedmaat van 1,75 bij 1,44 meter. Optioneel kan er een tweede bed onder worden geplaatst. Dat bed is 10 centimeter langer en drie centimeter breder. Van de zithoek voorin maak je indien gewenst een eenpersoonsbed. Daarmee zijn er tot aan vijf slaapplaatsen mogelijk.

Kosmo Campervan 6.3

Nieuw optioneel slaaphefdak

Alle buscampers van Laika – dus ook de Kosmo Campervan 6.3 – zijn voortaan uit te rusten met een optioneel slaaphefdak. Zo voeg je zo nog eens twee slaapplaatsen – bereikbaar via een laddertje – aan het totaal toe. Het handbediende dak is voorzien van led-verlichting. De bedmaat is 1,98 bij 1,29 meter. In het tentdoek zitten drie ramen. Aan elke zijkant en in de voorkant. Deze zijn open te ritsen en voorzien van horregaas. Ze zorgen behalve voor ventilatie ook voor veel daglicht.

Laika Kosmo Campervan

Zes varianten van Kosmo Campervan

Met de nieuwe 6.3 is er voortaan keuze uit zes buscampervarianten uit Toscane. Het begint bij de 5,41 meter lange 5.4. Deze heeft een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed achterin. De 6.0, 6.1, 6.2 en 6.3 zijn allemaal 5,99 meter lang. De 6.2 heeft achterin een tweepersoonsbed in lengterichting. Dat zien we ook terug in de 6,36 meter lange 6.4.

Naar de site van Laika.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!