ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe Karsten Novia is kleine tent van formaat
Nieuwe Karsten Novia is kleine tent van formaat
Tent

Nieuwe Karsten Novia is kleine tent van formaat

  1. 10 oktober 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018, lanceert Karsten Tenten de jongste telg uit de Karsten Tenten-familie: de Karsten Novia. De 5e tent uit de succesvolle lijn tunneltenten en de kleinste in zijn soort.

Compact en snel

Bijzonder compact met een gewicht van slechts 11,7 kilo. En toch spreekt Karsten over een bijzettent van formaat. Want twee volwassenen kunnen er met gemak comfortabel in slapen. Kinderen zullen zich de koning te rijk voelen in de royale slaapcabine van de Novia. De Novia bestaat uit één stuk en is vrij laag. Daardoor is het opzetten een klusje van amper 5 minuten. Uitrollen, haringen inslaan en de twee voorgevormde stokken doorvoeren. Vervolgens de stoksleuven dichtritsen en je bent klaar. Kind kan de was doen!

Novia Karsten

Fijne nachtrust, stormvast en regenbestendig

Elke centimeter wordt optimaal benut, daar zorgt de optimale vormgeving voor. Tussen het slaapgedeelte en de luifel zit een royaal en afsluitbaar gaasraam. Aan de achterzijde een moderne ventilatiekap, die ook bij regen voor frisse lucht zorgt. Het tentdoek van de Novia is gemaakt van ademend katoen. Alles bij mekaar genoeg ingrediënten voor een ideale nachtrust.

Karsten tent

Met een tentdoek van 100% Ten Cate katoen en een stevig kuipzeil van bisonyl is de Novia niet alleen uitermate stormbestendig maar ook een fijne en veilige plek om de voeten droog te houden. Zelfs tijdens de zwaarste onweersbuien. De Karsten Tunneltenten kwamen in 2015 niet voor niets als beste uit de Grote Tententest van de ANWB. Karsten staat met de Novia wederom garant voor talloze zorgeloze kampeervakanties!

De Karsten Novia wordt gelanceerd op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018 in Hal 11 standnummer C002. De introductieprijs is 499,-

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Tent NIEUWS