ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe ruime Kabe Royal 630 FK KS
Nieuwe ruime Kabe Royal 630 FK KS
Caravans

Nieuwe ruime Kabe Royal 630 FK KS

  1. 12 maart 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

We noemden hem al kort als FK, als in Front Keuken. De nieuwe Kabe Royal 630 FK KS is zo Scandinavisch als een wintervaste caravan maar zijn kan. Toch willen ze hem ook heel graag buiten Zweden verkopen.

630: Scandinavisch wintervast

Kabe begint het nieuwe seizoen met meer modellen dan ooit. Daar hoort ook deze nieuwe 630 tandem-asser bij, die zo’n beetje in het midden van het Kabe-modelaanbod staat. Hij meet 8,17 meter in de lengte en brengt 2650 kilo op de weegschaal. Geen kleine jongen dus en ongeschikt voor menige middenklasser. Zoals alle modellen van dit merk uitermate wintervast en goed geïsoleerd. Ze weten in Scandinavië gewoon niet beter. De bouwtechniek die Kabe toepast heet i-Wall. Een gepatenteerde sandwich-constructie met vochtvaste Ecoprim-isolatie. Achter alle kasten circuleert lucht van de vloer tot aan het plafond.

Kabe Royal 630 FK KS

Badkamer achter

Dit model is een doorontwikkeling van de populaire 630 E-TDL. De zithoek staat in het midden en zou je kunnen zien als een 90 graden gedraaide rondzit. Achter in de caravan over de hele breedte de badkamer, daarvoor de enkele bedden. Deze indeling heet de Scandinavische indeling. Maar daarbuiten is hij populair aan het worden. Want de Kabe is van zichzelf een brede caravan, waardoor deze indeling een zeer ruime badkamer heeft. De separate douche zorgt mede ervoor dat je de sanitaire voorzieningen van een camping niet zult missen. De enkele bedden zijn met een lengte van 1,96 meter lekker comfortabel. Een nadeel heeft deze indeling ook. Je kunt van de enkele bedden geen tweepersoonsbed maken. Dan blokkeer je namelijk de toegang tot de badkamer.

Kabe Royal

Zithoek in het midden, keuken voorin

De gedraaide rondzit in het midden laat zich, indien gewenst, ombouwen tot tweepersoonsbed met een bedmaat van 2,11 bij 1,17 meter. Het is aangenaam ruim zitten, zelfs bij slecht weer is het binnen prima uit te houden. De keuken voor in de caravan is even wennen. Als je de caravan binnen stapt, sta je er meteen naast. Hij is ruim, net als de kookgelegenheid en koelkast. Hij is ook licht, door de vele ramen en dakluiken. Daarbij is er ook gedacht aan een afzuigkap. Een vakantiebungalow op wielen, dat is de Kabe Royal 630 FK KS. Dat heeft ook zijn prijs, hij kost rond de 60.000 euro.

Kabe Royal 630 FK KS

www.kabe.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS