ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe integraal bij Etrusco: I 6900 QB
Nieuwe integraal bij Etrusco: I 6900 QB
Campers

Nieuwe integraal bij Etrusco: I 6900 QB

  1. 29 juli 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Etrusco is een campermerk van de Erwin Hymer Group. Het komt uit de Italiaanse Laika-fabriek. Voor het komende seizoen staat een nieuw integraalmodel in de showroom. De I 6900 QB, waarbij de letters staan voor het queensbed.

Interieur aangepakt

Etrusco, begon in Italië en Spanje. Inmiddels is het merk bijna overal te koop, ook gewoon in Duitsland en Scandinavië. Design in motion is het motto. Modern, stijlvol, een beetje anders, goede kwaliteit en niet te duur. Voor komend seizoen pakte men bij alle modellen het interieur aan. Een nieuwe zithoek, een ruimtedeler met indirecte verlichting achter de keuken. In die keuken en ook in het bad zien we een nieuw soort railsysteem waaraan accessoires gehangen kunnen worden. Ook kregen bijna alle modellen een nieuw centraal controlepaneel met daarnaast de bediening voor de verwarming.

Etrusco interieur I 6900 QB

Queensbed achter, hefbed voor

Helemaal nieuw is de I 6900 QB. Het grote queensbed achterin trekt meteen de aandacht in de net geen zeven meter lange integraal. Het sanitair is slim geplaatst. Dit maakt het mogelijk dat je rond het bed maar ook in de badkamer voldoende ruimte hebt. Een L-vormige keuken en een zithoek met veel ruimte. Daarboven hangt een hefbed. Je kunt bij Etrusco kiezen uit in totaal drie integraalmodellen en zeven halfintegralen. De nieuweling zal voor het eerst te zien zijn op de komende Caravan Salon.

www.etrusco.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS