Caravelair Alba 400 2020

Nieuwe indelingen en uitrustingspakketten: Caravelair 2020

Caravans

De caravans van Caravelair doen het goed. Populair zijn onder meer de Antares Style en de instapper Alba. Reden om de laatste serie uit te breiden. Er komen twee indelingen bij. Zo zijn er vanaf nu twee compacte caravans voor gezinnen en twee voor koppels.

Twee nieuwe indelingen van de Alba

Van de Alba waren er tot nu toe twee indelingen: de 390 en 426. Daar komen de 400 en 466 bij. De 400 (foto boven artikel) heeft een eindkeuken met de toiletruimte daarnaast. In het midden staat de treinzit met daar tegenover de hangkast en een laag meubel. Voorin staat het ruime dwarsgeplaatste tweepersoonsbed. De nieuwe 466 (foto hieronder) heeft achterin een stapelbed. In het midden de keuken met daartegenover de zit. Ook hier zien we aan de voorkant het grote tweepersoonsbed.
Caravelair Alba 426 2020

Uit te breiden met pakketten

Aan de standaarduitrusting van de Alba kun je twee pakketten toevoegen. Zo is er het Travel Plus Pakket met de anti-slingerkoppeling AKS 3004, schokbrekers, een serviceluik van 75 bij 30 centimeter en een reservewielhouder in de disselbak. Wil je meer, dan kan daar nog het Pack Ambition aan worden toegevoegd. Dan heb je ook een 5 liter Truma Therme boiler, een handdouche en een Midi Heki dakluik van 70 bij 50 centimeter. Verder zitten in dit pakket een hordeur, een 30 liter watertank, en drie led-leesspots. De basisserie van Caravelair, de Alba, is verkrijgbaar vanaf 12.695 euro.

Nieuw: Antares Style 410

Een stapje hoger staat de Antares Style. Deze is er met ingang van het nieuwe seizoen in zes verschillende indelingen. Van compact tot groot en van tweepersoonsbed via enkele bedden tot queensbed. Er is zelfs een indeling met een kinderkamer. Nieuw is de Style 410 (foto hieronder) met een compacte binnenlengte van 4,2 meter. Hij heeft een ruime zit en een eindkeuken. Voorin staat in de lengte het tweepersoonsbed met daarnaast de toiletruimte. Handig is de open ruimte bij het voeteneinde voor een makkelijkere in- en uitstap.
Caravelair Antares Style 410 2020
De Antares Style kenmerkt zich door een zeer complete uitrusting. Dak en zijwanden zijn van polyester. Flexibele spotjes onder de bovenkastjes zijn standaard, evenals de 3004 AKS stabilisator. Ook zit er een groot dakluik en groot serviceluik op. Naast een boiler is er ook een controlepaneel waarop de waterstand en de binnen- en buitentemperatuur is af te lezen. De Antares Style begint bij 16.195 euro.

Caravelair Artic 465 2020Verfraaide Artica

De Luxe Artica-serie wordt op een aantal punten verfraaid. De zijwanden zijn in de kleur taupe gespoten. De skirts worden in donkergrijs uitgevoerd, net als de optionele disselafdek. Een hordeur is voortaan standaard en het interieur krijgt het Ambiance lighting pakket. De 150 liter XL Freeze koelkast is standaard.
De Artica serie kent drie indelingen: de 465 (rondzit achter, middenkeuken en tweepersoonsbed voorin naast de toiletruimte, foto hiernaast), de 492 (twee enkele bedden), en de 490 (rondzit achter en eilandbed aan de voorzijde). De Artica start bij 20.960 euro.
De genoemde prijzen zijn all-in, dus inclusief 21% btw, kentekenbewijs, verwijderingsbijdrage, transport naar de dealer en kosten rijklaar maken. Caravelair geeft op alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en 7 jaar garantie op vochtinwerking.
nl.caravelair-caravans.com
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant