Coral Adria 2021

Nieuwe generatie Adria Coral

Campers

Adria komt voor het nieuwe jaar met een compleet vernieuwde halfintegraal Coral. Van nieuwe bovenkasten tot een terugwijkend keukenblok. En van een dubbele bodem tot een nieuwe achterkant.

De Coral 2021

De nieuwe generatie van de Coral werd slanker en aerodynamischer. We zien boven de voorruit een nieuwe kap met een groot panoramaraam: het Adria design Sunroof. Te verduisteren en te openen. Voor extra licht en extra frisse lucht. De nieuwe achterkant heeft smalle led-achterlichten. Die zagen we eerder al bij de nieuwe Adora-caravan. Hieraan is Adria voortaan herkenbaar. De Supreme is er in het zilver, de Plus in het wit. De nieuwe dubbele bodem zorgt voor extra opbergruimte. In de 13 centimeter hoge ruimte zijn 0.a. ook de watertanks weggewerkt. Daarbij zorgt de bodem voor extra isolatie.

Coral 2021

Optioneel bedien je desgewenst een aantal functies met je smartphone. Zoals de verwarming, de koelkast of de verlichting. Dat systeem heet MACH. De ruime zithoek heeft een opklapbare en draaibare tafel. Zo is er een maximum aan flexibiliteit. Voor beeld en geluid in de Coral zorgt de mutimediawand. Met een houder geschikt voor tv’s tot 32 inch. Een usb-stopcontact en een telefoon-oplaadvak. Ook is een nieuw soundsystem met verborgen luidsprekers en bluetooth verkrijgbaar.

De Coral is er in zes verschillende indelingen. Naast de Supreme en de Plus is er ook een Axess-uitvoering. Deze heeft naar keus de Citroën Jumper of Fiat Ducato als basis.

Adria 2021

De prijzen beginnen bij 69.995 euro voor de Coral 600 SL op Citroën. Op Fiat kost hij 77.995 euro.

Naar de site van Adria.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant