Bianco

Nieuwe Fendt Bianco

Caravans

Fendt vernieuwt voor seizoen 2021 zijn caravanserie Bianco. De Bianco is er als Activ en als Selection. In het nieuwe seizoen telt de serie elf verschillende indelingen.

Wat is nieuw bij de Bianco 2021?

Caravanbouwer Fendt viert zijn vijftigste verjaardag. Voor het komende seizoen is er het nodige aangekondigd. Zoals de nieuwe Bianco. Aan de buitenkant zien we andere striping en een vernieuwd Fendt-logo. Ook valt het nieuwe raam in de voorkant op. Al is dat modelafhankelijk. Er zijn elf verschillende indelingen. Daarvan hebben er drie een kinderkamer. Eén van die drie indelingen heeft Alde-vloeistofverwaring met vloerverwarming. Nieuw is ook – in een aantal modellen – de Slim Tower koelkast met een inhoud van 133 liter.

Bianco

De Bianco Selection telt vier indelingen. De Activ is er in zeven verschillende uitvoeringen. De serie krijgt er voor het nieuwe modeljaar twee nieuwe modellen bij. Dat zijn de Activ 445 SFB en de 720 SKDW. Binnenkort behandelen we de nieuwe Bianco nog uitgebreider. We bekijken dan alle nieuwtjes en verder onder meer de zeer ruim uitgevallen standaarduitrusting van deze Fendt.

Naar de site van Fendt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant