Eriba Nova 2020

Nieuwe Eriba Nova als Trend en Ambience

Caravans

De populaire Eriba Nova is er vanaf het nieuwe seizoen in twee uitvoeringen. Als Trend en als Ambience. Wat blijft is de karakteristieke vorm en de prima isolatie. Via het Smart-Home systeem zijn alle belangrijke functie gemakkelijk te bedienen.

Sinds 1966

De Nova gaat al sinds 1966 mee bij Eriba. En elk seizoen zijn er verbeteringen en aanpassingen. Eriba is trots dat richting seizoen 2020 weer een flinke stap is gezet op het gebied van techniek en design. Toch blijft het heel herkenbaar een Eriba Nova. Door de nieuwe en unieke Climadur-opbouwmethode halen de Nova-modellen de beste cijfers wat isolatie betreft in de koelcellen. Ze gaan ook lang mee, mede dankzij het dak, de bodem en de voorkant van gfk.

Modern design

Aan de buitenkant zien we moderne led-hybride verlichting en een dynamisch design van de achterpartij. Hij ziet er anders uit dan de anderen door de gladde aluminium beplating, optioneel in het Crystal-zilver uitgevoerd. Staat mooi bij de aluminium velgen. Helemaal opvallen doe je met velgen in zilver, wit of zilver/antraciet. Qua interieur is er keus uit de Trend- en Ambience-stijl. Modern met lichte tinten in combinatie met eveneens licht hout.
Eriba Nova 2020

Smart Home systeem

Standaard op de Eriba Nova is het Smart Home-systeem, functioneel en comfortabel. Via een modern TFT-display boven de deur zijn alle belangrijke functies te bedienen. Licht, verwarming, en airco. Ook kun je het niveau van accu’s en watertanks bekijken. Via de Eriba-app kan het ook via bluetooth of een afstandsbediening. Nieuw is ook de luifel, die prima in de vormgeving past. Hij vangt door zijn vormgeving amper wind tijdens het rijden. Voor regenwater is er aan de zijkant een afvoer.
Een aantal verschillen tussen de Trend en de Ambience kunnen we alvast verklappen. Heeft de Trend een gordijn als afscheiding voor de slaapkamer, bij de Ambience is dat een houten schuifdeur. Waar de Trend opgelegde ramen heeft, krijgt de Ambience aluminium profielen.  De Ambience krijgt verder af-fabriek een uitgebreide sfeerverlichting mee.
De nieuwe Eriba Nova Trend of Ambience is verkrijgbaar vanaf de herfst 2019. Hij is er in 9 indelingen.
www.eriba.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant