Enduro accu

Nieuwe Enduro accu: 10 Ah Lithium-Ion

Accessoires

Enduro komt met een nieuwe accu voor de caravanmover. Naast de bestaande 20 en 30 Ah is er nu ook een 10 Ah Lithium Ion Enduro accu.

Enduro accu controleerbaar via app

Enduro accu

De 10Ah-versie van Enduro is klein en licht van gewicht. Je kunt er tot aan 30 minuten mee rangeren. Het precieze tijdsbestek is niet aan te geven. Dat is namelijk afhankelijk van de ondergrond en eventuele hellingen. De accu weegt 2,4 kilo en is eenvoudig in gebruik. Met de Enduro-app kun je via bluetooth de status lezen en instellen. Denk aan stroomverbruik en de laadstatus. De app is zowel beschikbaar via de App Store als via de Google Play Store.


De 10 Ah LI1210 heeft een hoge vermogensdichtheid. Hij is robuust en extreem veilig. Zo is er geen lekkage mogelijk. De accu is van het type LiFePO4. Dit type accu staat bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur. De accu is volledig onderhoudsvrij en laadt snel en effici├źnt op. De accu wordt geleverd inclusief acculader, montagebeugel, losse accupolen en 5 jaar garantie. De adviesprijs is 320 euro.

Enduro accu

Kijk voor meer informatie en alle specificaties op www.enduro-europe.eu.

Ook voor een krachtige volautomatische mover ben je bij Enduro aan het juiste adres. Geschikt voor caravans tot aan 2000 kilo. Lees hier alles over de compacte EM 305+.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!