Diamant

Nieuwe Diamant ’50 jaar Fendt-caravan’

Caravans

Fendt komt voor het nieuwe seizoen met een nieuwe Diamant. Deze serie is – naar eigen zeggen – de nieuwe standaard. Er zijn drie verschillende modellen. Ze zitten helemaal vol met luxe en comfort.

50 jaar Fendt ervaring in nieuwe Diamant

Fendt bouwt al sinds 1970 caravans. Ze hebben 50 jaar ervaring in hun nieuwe Diamantserie gestopt. Dat zie je terug aan de kwaliteit. Die is van een hoog niveau. Dat komt mede door de vele interne testen. Alle gebruikte materialen worden veelvuldig en voortdurend getest. Fendt heeft het daarom ook niet over zomaar drie nieuwe modellen. Fendt spreekt van briljante verschijningen. Dat zie je meteen aan de leren bekleding. En aan de Aventa Comfort dakairco van Truma. Beide onderdeel van het speciale „Paket 50 Jahre Fendt-Caravan“. Een pakket dat de Diamant voorziet van veel extra’s.

Diamant

Wat maakt de Diamant zo bijzonder?

De genoemde leren Zingst bekleding geeft de Diamant cachet. De gemonteerde dakairco van Truma zorgt voor een altijd prettig binnenklimaat. Het dak is van het hagelbestendigere gfk. In de keuken zien we naast de drie gaspitten ook een oven. Voor de afbakbroodjes. De Diamant is standaard voorzien van een tv-houder met zwenkarm. De hoofdsteunen in de zithoek zijn in hoogte verstelbaar. Het grote panoramaraam in het dak – het Skylight – is voorzien van led-verlichting.

Diamant

We gaan nog even door. De vloer in de nieuwe Diamant is deels voorzien van vloerverwarming. Een Truma Combi 6 zorgt voor de verwarming. Deze is dankzij de CP Plus centraal te bedienen. Dit doe je via het CI-BUS boordmanagment en het bijbehorende touchpanel. Het systeem is voorzien van een iNetbox. Dus ook te bedienen via de app van Truma op je smartphone.

Diamant

Nieuwe look voor 2021

Aan de buitenkant vallen een aantal nieuwigheden op. Een nieuwe striping en een nieuw logo bijvoorbeeld. Nieuwe markante achterlichten. Een nieuw vormgegeven disselbak en nieuwe aluminium velgen. Er is keus uit drie modellen. De 560 SF en SG en de 650 SG. De stahoogte in de Diamant groeide naar een respectabele 1,98 meter. Modelafhankelijk zien we de nieuwe Slim Tower koelkast met een inhoud van 133 liter. En een garderobekast in de slaapkamer. Kleinere details als nieuwe rangeergrepen en een nieuw tapijt bij de ingang ronden de nieuwe Diamant af. Liever geen leren bekleding? Dan is er de stoffen variant ‘Medina’. De prijzen liggen rond de 35.000 euro voor de 560 modellen. De 650 komt rond de 39.000 euro.

Naar de site van Fendt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant