Defender 110

Defender 110 ook leverbaar met daktent

Tent

Hij is terug: de Defender van Landrover. Speciaal voor de nieuwe Defender 110 ontwierp specialist Autohome een robuuste daktent. Zo kun je met deze 4×4 ook lekker gaan kamperen.

Defender 110 met twee slaapplaatsen

Je kunt met twee personen in de daktent slapen. Er zit een comfortabel fullsize luxe matras bij. Evenals kussens en een uitschuifbare ladder. De prijzen beginnen net iets boven de 3000 euro exclusief btw. De daktent is net zo robuust als de Defender 110 zelf. De gebruikte materialen hebben zich in de meest uitdagende klimaten bewezen. De tent is met één simpele handbeweging op te zetten. Maak de achterkant los en til de tent iets op bij de rand. De gasveren doen vervolgens de rest.

Defender 110

De daktent is 2,3 meter lang, 1,3 meter breed en 1,5 meter hoog. Hij is voorzien van led-verlichting en een opbergnet voor spullen. De uitschuifbare aluminium ladder kan aan beide kanten worden geplaatst. De tent is onderweg een plat pakket (zie foto). Vanaf nu te bewonderen bij de Land Rover-dealers. Kun je meteen kijken wat ze bij Land Rover bedoelen met de meest connected Defender tot nu toe. De All‑New Defender 110 is leverbaar vanaf 102.520 euro.

Defender 110

Naar de site van Land Rover.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!