ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe dealers voor LMC, Laika en Campster
Nieuwe dealers voor LMC, Laika en Campster
Nieuws

Nieuwe dealers voor LMC, Laika en Campster

  1. 5 oktober 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

LMC maakt meteen twee nieuwe dealers bekend. Het Italiaanse Laika is vanaf nu ook in Nijverdal te bewonderen. En in navolging van de California en Nugget is er nu ook een MyCampster.nl. De dealer voor deze buscamper in Nederland.

LMC

LMC laat via o.a. Facebook trots weten dat er twee nieuwe dealers in hun netwerk zijn bijgekomen. Van der Vliet Recreatie en Camper- en Caravancenter Cor van den Oever. Tijdens de komende Kampeer & Caravan Jaarbeurs is LMC, het merk met de Long Life Technologie en een opbouw waterdichtheidsgarantie van 12 jaar, te vinden in hal 7. Natuurlijk is er volop aandacht voor de speciale actiemodellen.

Laika

Het Italiaanse Laika heeft er een nieuwe officiële camperdealer bij: Camperdream in Nijverdal. Daar komen de Italianen samen met de buscampers van Carado, Rapido en VANTourer in de showroom te staan. Het betreft ook hier een uitbreiding van het dealernetwerk. Bij Ron Hazenberg Campers en Caravan & Camper Centrum Coppelmans blijf je eveneens van harte welkom. Ook Laika kun je in Utrecht zien in hal 7.

dealernieuws

Campster

De Campster is een compacte buscamper van Pössl. Hij heeft de Citroën Spacetourer als basis en is voorzien van een hefdak. De naam van de nieuwe Nederlandse dealer is mycampster.nl waar ze ruime ervaring hebben met deze maat camper, o.a. met de VW California en de Nugget. Het bedrijf zit in Naarden en staat ook in Utrecht op de beurs.

dealers

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS