ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe dakairco Truma Aventa compact plus
Nieuwe dakairco Truma Aventa compact plus
Accessoires

Nieuwe dakairco Truma Aventa compact plus

  1. 11 januari 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

Truma brengt de nieuwe dakairco Aventa compact plus op de markt. Deze onderscheidt zich door maximale power op een minimale ruimte. Hij is even ruimtebesparend als het ‘kleine zusje’ – de Aventa compact (1.700 watt) – en blinkt uit door een hoge koelcapaciteit van 2.200 watt.

Uitbreiding Aventa-lijn

De compact plus is met 29,5 kilo een echte lichtgewicht. Daardoor is hij even geschikt voor camperbusjes als voor grote campers en caravans – al naar gelang het hele voertuig of alleen bepaalde gedeelten moeten worden gekoeld. Samen met de grote Aventa comfort met 2.400 watt biedt Truma nu voor elk voertuig en voor elke koelbehoefte een passend toestel.

Voordelen

• Dankzij zijn compacte afmetingen past de nieuwe airco ook op voertuigdaken met weinig ruimte.
• De Aventa compact plus koelt extreem zacht. De beproefde sleep-functie met gereduceerd ventilatortoerental zorgt voor verkwikkende nachten.
• De compacte en zeer platte luchtverdeler spaart ruimte binnenin de camper of caravan. Individueel instelbare luchtuitlaten transporteren de koele lucht overal heen waar deze nodig is.
• De nieuwe dakairco is comfortabel per app aan te sturen. Samen met een Combi of Alde verwarming is het mogelijk om gebruik te maken van de Truma automatische klimaatregeling.

Truma

De nieuwe dakairco Truma Aventa compact plus is vanaf begin dit jaar bij alle Truma-partners verkrijgbaar. De prijs is ons nog niet bekend.

Edit: Deze maand (mei 2019) maak je in ons Campingtrend Magazine kans op een airco van Truma. In het magazine lees je wat je ervoor moet doen.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS