Allegra Optima 520

Nieuwe Caravelair Allegra Optima 520

Caravans

Caravelair breidt zijn Optima-caravanserie uit. De afgelopen zomer geïntroduceerde Allegra Optima is er nu ook als kortere Optima 520.

Allegra Optima 520: kort, maar ruim

De nieuwste Optima is het derde model van deze serie. Kenmerkend zijn het strakke front met skyroof. Evenals de goed ogende achterkant. De Optima 520 is aanzienlijk korter dan de eerste twee modellen. Desondanks is hij verrassend ruim. Voorin – onder het skyroof – de ruime zitgroep. In het midden de keuken. Daar tegenover de buitendeur en de 140 liter koelkast. Achterin de badruimte en het rechthoekige bed.

520 keuken

Lekker compleet

De Allegra Optima-serie kent een ruime standaarduitrusting. Het genoemde skyroof aan de voorzijde bijvoorbeeld. Maar ook aluminium velgen, twee serviceluiken en de handige elektrisch bedienbare opstap. Verder de Truma combi-boiler/verwarming op gas en elektriciteit. Meerdere grote dakluiken zorgen binnen voor veel daglicht. In de keuken zijn verder een oven met grill-functie en een wasemkap te vinden.

De Caravelair Optima 520 gaat nog een stapje verder. Deze heeft een douchekolom met led-verlichting en HDMI tv-aansluitingen in de slaap- en woonruimte. Ook leuk: de praktische rails voor keukenaccessoires. En dan nog een rookmelder en een uitgebreid verlichtingspakket. De all-in prijs is 31.990 euro.

Te zien op de Caravana

De Allegra Optima 520 is nu te bewonderen op de Caravana-beurs in Leeuwarden. Caravelair geeft op alle modellen drie jaar fabrieksgarantie en zeven jaar garantie op vochtinwerking.

Naar de site van Carverlair.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant