ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe Camperplaats Den Haag
Nieuwe Camperplaats Den Haag
Nieuws

Nieuwe Camperplaats Den Haag

 1. 27 mei 2015, 0:00
 2. 6 Reacties

Ook in Den Haag gaat deze week (net als in Maastricht) een camperplaats open met 100 plekken. De nieuwe camperplaats ligt in de nieuwbouwwijk Ypenburg op 6 kilometer van het centrum.

CamperplaatsDenHaag

Aan de rand van de stad (A12, afslag 5 Nootdorp) gelegen is het een prima uitvalsbasis om de stad Den Haag of Scheveningen te bezoeken. Ook Delft en Zoetermeer liggen om de hoek. De plaatsen zijn verhard en er is keuze tussen mét en zonder stroom, er zijn douches en toilettten. Een verzorgingsplaats om grijs water te lozen en chemisch toilet te legen en een watertappunt. Reserveren is mogelijk via een reserveringsformulier op de site.

Er is een receptie waar de vergeten boodschappen en vers brood verkrijgbaar zijn. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd, gratis hondenpoepzakjes verkrijgbaar bij de receptie. Vanaf de camping sta je binnen een paar minuten in het bos. De tram (lijn 15) stopt bijna voor de deur en brengt je binnen een half uur naar het centrum. Op 12 minuten lopen van de camping ligt ook een treinstation.

De prijs is 23,10 euro per nacht (inclusief belasting) per camper met 2 personen. Betalen dien je vooraf te doen. Voor water en stroom moet je bijbetalen. Toilet, douches en binnenkort Wifi zijn gratis. De familie Romijn heet u van harte welkom.

Adres Camperplaats Stad Den Haag:

Valutapad / Ypenburgse Boslaan
2496ZA
Den Haag
N 52.05329, E 4.38002
N 52°03’12”, E 4°22’48”

www.campingstaddenhaag.nl

cpDenHaag

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Campeerjan - woensdag 27 mei 2015 

  Reactie €23,10 zonder stroom is veel te duur voor een camperplek.

  Mag hooguit €11,00 zijn. Ga wel een minicamping Of boerencamping staan.

  Beantwoorden

  Tanja - woensdag 03 juni 2015 

  Wel erg prijzig 15 euro all in was redelijk geweest nu gaan de meeste camperaars hker niet komen die betalen dan nog liever iets uit het asci boek van 14 tot 18 euro all in

  Beantwoorden

  Stan - vrijdag 05 juni 2015 

  Voor deze prijs kun je beter een minicamping bezoeken, meestal uitstekende voorzieningen voor een beduidend lagere prijs !!

  Beantwoorden

  Jose - donderdag 25 juni 2015 

  Ik ben aan het zoeken voor een camperplek in de buurt van Den Haag maar voor 23,10 `zonder stroom en water vind ik veel te duur. Dan rij ik gewoon nog even door…..
  Oh, ik zie op hun website dat het tarief nu 19,50 is voor 2 personen zonder stroom en water. Dit vind ik nog steeds te duur, sorry……

  Beantwoorden

  Lin - maandag 18 juli 2016 

  Wij hebben 1 nacht verbleven voor 23,5 euro all in maar het sanitair is wel allesbehalve hoor . 1 douche met vuile douchegordijn en matje voor de douche . De installatie is gemaakt met samenraapsel . 1 voordeel : het water was warm . Er is ook nog maar 1 lavabo geïnstalleerd en om af te wassen moet je warm water nemen in de douche . De wc hokken zijn gemaakt van ruwe OSB planken . Allesbehalve hygiënisch ! De camperplaats is zijn geld niet waard maar het terrein zelf heeft wel mogelijkheden mits goeie aanpak .

  Beantwoorden

  Harry en Jos - dinsdag 13 juni 2017 

  Wij hebben er vier dagen gestaan in mei. Fantastische locatie, midden in de natuur, al kun je vanaf het veld het drukke Prins Clausplein zien liggen. Den Haag, Scheveningen, Delft op fietsafstand. Beheerders zeer vriendelijk, prijs zeer redelijk. Wel een paar tips: Leeg iets vaker de vuilnisbak in de ruimte met douches, toiletten en afwasplaatsen (kleine moeite) en zorg dat de extra douches snel functioneel zijn (nu is er maar één douche). Maar het is een absolute aanrader. Wij komen zeker terug!

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS