ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe Camp-let Classic North Edition
Advertorial

Nieuwe Camp-let Classic North Edition

  1. 21 april 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Het nieuwste pareltje in de Isabella Camp-let familie is de Classic North Limited Edition. Hiermee haal je een unieke en ruime vouwwagen in huis met voldoende plek voor het hele gezin.

Makkelijk kamperen

Camp-let betekent letterlijk ”makkelijk kamperen” en dat is precies waar het bij een Isabella Camp-let om draait. De vouwwagen is makkelijk om mee te rijden en eenvoudig op te zetten. Binnen een paar minuten ben je klaar om van je vakantie te genieten. Je klapt de keuken uit en opent de wagen met het unieke, ingebouwde veersysteem. De grote voortent en slaapcabines komen in dezelfde beweging omhoog – een uniek en beproefd systeem dat door één persoon kan worden opgezet.

camp-let 2go

Uitrustingspakket

De Classic heeft twee slaapcabines met comfortabele koudschuim matrassen, een tentschort met vakken, slimme opbergmogelijkheden en ventilatieopeningen voor een prettig binnenklimaat. Bij aanschaf van een Camp-let North krijg je er standaard een uitrustingspakket bij. Dit bestaat uit een Deluxe keuken met twee gaspitten, spoelbak, kraan met elektrische pomp, watertank, opbergruimte en handige uittrekladen voor bestek en andere keukenbenodigdheden. Verder bestaat het pakket uit een set 13 inch aluminium sportvelgen, een reservewiel met houder en een praktische disselbak met extra opbergruimte voor een koelbox, gasfles, bagage enz.

camp-let keuken de-luxe

Heb je meer ruimte nodig? Als extra uitrusting kun je een (aanritsbare) gastencabine kopen en een luifel met speciale zijwanden, zodat je uit de wind van de zon kunt genieten. De speciale Limited Edition is nu verkrijgbaar bij de Camp-let-dealer tot deze editie is uitverkocht. Bezoek voor meer informatie: www.isabella.net

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial NIEUWS