ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe Bürstner Lyseo Time T
Nieuwe Bürstner Lyseo Time T
Campers

Nieuwe Bürstner Lyseo Time T

  1. 16 januari 2019, 11:00
  2. 0 Reacties

Op de CMT in Stuttgart presenteert Bürstner de nieuwe Lyseo Time T. Deze nieuwe serie halfintegraal campers is gebouwd op een basis van de Citroën Jumper. Standaard hebben ze dubbel glas, een brede deur en een dak en bodem van glasvezel versterkte kunststof. Dat is voor een camper uit deze prijsklasse niet vanzelfsprekend.

Vier indelingen van de Lyseo Time T

Van de Lyseo Time bestond al een integraal en een alkoof. Daar komt nu een serie halfintegralen bij. Binnen heeft deze het meubeldecor Riva Loft, dat mooi contrasteert met de andere aanwezige kleuren. Optioneel kun je kiezen voor een hefbed boven de cabinestoelen. De campers hebben veel daglicht door de grote ramen. Nog meer licht? Dat kan door een extra lichtpakket met veel indirecte belichting te bestellen. Drie van de vier nieuwe indelingen zijn in Stuttgart te zien: de Time T 690 G, de T 727 G en de T 736.

Burstenr Lyseo Time T 2019 interieur

 

T 700 is nieuw

Nieuw is de T 700, een compacte 7 meter lange halfintegraal met queensbed. Hij heeft een separate douche en dinette. Alle modellen hebben vier zitplaatsen met gordel. De Lyseo is er ook als Harmony-Line. Het wit is daarbij veranderd in zilver-metallic. Hij staat op aluminium velgen en op de buitenkant zijn lijnen getekend. Opvallen doet ook de vloer, die de naam Bronze kreeg. De Harmony-Line is uitgerust met het chassispakket, het Citroën interieur-pakket en het licht- en keukenpakket. Ook heeft hij verduistering in de cabine en bij de XL-deur, een skyroof en voorbereiding voor een DAB radio. Prijzen vanaf 51.490 euro exclusief onze bpm.

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Camper Burstner, Campers NIEUWS