ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe Bürstner Ixeo T halfintegraal
Nieuwe Bürstner Ixeo T halfintegraal
Campers

Nieuwe Bürstner Ixeo T halfintegraal

  1. 27 juli 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

De nieuwe Ixeo T van Bürstner is de afronding aan de bovenkant van het aanbod integraalmodellen. Binnen een groot ruimtegevoel en buiten o.a. een kwalitatief hoogwaardige verbinding tussen dak en zijkant en een derde remlicht voorzien van het logo.

Ruimte en open dak

De deur naar het woongedeelte is ruim en ook de deuren naar de garage zijn groot. Binnen is veel licht dankzij een Skyroof. Optioneel kun je zelfs kiezen voor een Skyroof in XL Premium formaat. Je hebt dan meteen een elektrisch te openen schuifdak en extra indirecte verlichting. De nieuwe Ixeo T is voorzien van het nieuwe Bürstner-lichtconcept: veel direct en indirect licht waarmee je alle kanten op kunt. De kleur van de vloer loopt door in de kasten, dit geeft een mooi ruimtelijk effect.

Vier indelingen

De compacte T 690 G heeft enkele bedden en een Vario-bad. De T 728  is een maatje groter en heeft naast enkele bedden ook een Raumbad. Dan is er de 720 met lage bedden en de badkamer helemaal achterin. De T 736 tenslotte heeft een queensbed en twee zitgroepen tegenover elkaar.  Daarvan zijn onderweg gemakkelijk twee zitplaatsen met gordel te maken. De Ixeo T is er vanaf zo’n 75.000 euro. De Ixeo is er ook als integraal. De prijzen hiervan beginnen rond de 88.000 euro.

www.buerstner.nl

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Camper Burstner, Campers NIEUWS