Adria

Nieuwe Alpina en Altea bij Adria

Caravans

Behalve de 673 PK met puberkamer heeft Adria nog twee compleet nieuwe modellen voor 2019. De Alpina 753 UK met plek voor tot acht personen en de Altea 502 UL, die ondanks compacte afmetingen geschikt is voor tot vijf personen.

Altea 502 UL

De bestaande series werden allemaal aangepakt en op details verbeterd. De series van de Altea, Adora en Alpina kregen er een indeling bij. De Adora en Alpina krijgen nieuwe achterlichten en bij de Aviva is een afvalwatertank voortaan standaard. Terug naar de nieuwe Altea, die achterin enkele bedden heeft. Daar kun je een breed tweepersoonsbed van maken. Er is dan voldoende ruimte voor een extra slaapplek voor een kind. Voorin de rondzit waar je eveneens een tweepersoonsbed van kunt maken. Daar tussenin het keukenblok en de badkamer. De grote Slim-Tower koelkast is standaard. De Altea 502 UL weegt 1500 kilo, is 7,15 meter lang, 2,30 meter breed en 2,59 meter hoog.
Adria

Alpina 753 HK

Dit model krijgt er een usb-stopcontact en een bluetooth-versterker bij. Bij de modellen met de keuken voorin komt er een afzuigkap boven te hangen. Via Live Stream kun je het nodige in je caravan bedienen via een app op je telefoon. Je bedient de verwarming of de airco en checkt de inhoud van de tanks en accu. En je hebt ook nog eens de poi’s van zo’n zesduizend campings bij de hand. De 753 HK heeft tot aan acht slaapplaatsen. De hele familie kan dus mee. Twee zitgroepen die om te bouwen zijn tot tweepersoonsbed, een stapelbed voor drie en een eenpersoonsbed in de lengterichting. Dan is er ook nog plek voor een badkamer en een frontkeuken. De Alpina 753 HK weegt 2500 kilo en is 9,53 meter lang. Hij heeft een breedte van 2,46 meter en een hoogte van 2,59 meter.
www.adria.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant