adora 2021

Nieuwe Adria Adora 2021

Caravans

Kun je een succesnummer nog verbeteren? Adria twijfelde, maar laat zien van wel. De nieuwe Adria Adora 2021 caravanserie is beter en mooier dan ooit.

Adora 2021 met nieuwe buiten- en binnenkant

Je bestverkochte caravan nog beter maken. Adria ging deze uitdaging aan. Aan de buitenkant van de nieuwe Adria Adora vallen de nieuwe smalle led-achterlichten op, speciaal voor de Adora ontwikkeld. Ook de windverdelers aan de voorkant – oftewel, twee vleugeltjes – springen in het oog. De achterlichten onderstrepen de rechte lijnen van de nieuwe achterkant van de Adora. Volgens Adria is de Adora 2021 dankzij de twee vleugeltjes momenteel de meest aerodynamische caravan. Het raam in de voorkant is recht van vorm en daarmee groter geworden. Daarboven in het dak het panoramaraam. Onder het raam de disselkast. Die opent over vrijwel de complete caravanbreedte. In de disselkast optioneel het ‘Ikea-opbergsysteem’ dat we kennen uit de Aviva.

Adria Adora 2021 interieur

Handig is ook de bredere deur in de opbouw. Het doet – niet als enige detail – denken aan de Adria Astella. Zo komen ook de bovenkasten in de keuken uit die luxere serie. Ze ziet er prima uit en biedt meer plaats. Zowel in de kastjes als in het interieur. Adria stelde zichzelf voor het interieur de vraag ‘Wat heeft de klant nodig? Wat helpt hem?’. Het resultaat is een hoge mate van huiselijkheid. De insteek was dat meer niet altijd beter is. We zien onder meer lichtlijsten boven de gordijnrails. Ze zorgen voor indirect licht, dat gedimd op de achterliggende wand schijnt. Zo heeft de Adora 2021 tal van detailverbeteringen. Zoals een geluidssysteem met verborgen speakers. En flexibele en dimbare verlichting die je overal kunt plaatsen.

Adria Adora 2021

Opwaarderen hoeft niet meer

Veel caravanmodellen zijn optioneel op te waarderen. Zo is het maximaal toegestane gewicht te verhogen, zodat er meer bagage mee kan. Bij de Adora 2021 hoeft dat niet meer. Alle Adora’s staan standaard op de zwaarst mogelijke as. Je hoeft dus nooit meer om een gewichtsverhoging te vragen. Natuurlijk kun je de caravans altijd met een lagere maximaal toegelaten massa op kenteken laten zetten. De aanwezige techniek in de Adora is optioneel aan te sturen via een smartphone. Dit systeem heet MACH. Wederom heel praktisch in het dagelijks gebruik. Adria noemt het nieuwe ontwerp van deze nieuwe generatie ‘Designed around you’. Hij is gemaakt voor jou. En dat merk je.

Adria all-in

De Adora is all-in. Iedere Adria-caravan is altijd voorzien van o.a. een groot dakluik en een raam in de voorwand (waar mogelijk), polyester hagelbestendiger dak, AL-KO chassis met AKS en schokdempers, reservewiel, bluetooth-ontvanger met speakers, usb-aansluitingen, hordeur, rol-lattenbodem bij enkele bedden, verwarming en een boiler. De all-in lijst van de Adora gaat echter verder:

Adria Adora 2021

De prijzen van de nieuwe Adora 2021 beginnen af-fabriek bij 23.995 euro tot aan 35.395 euro.

Adria Adora 2021

Naar de site van Adria.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant