ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe achteruitrijcamera’s van Teleco
Nieuwe achteruitrijcamera’s van Teleco
Accessoires

Nieuwe achteruitrijcamera’s van Teleco

  1. 31 mei 2015, 0:00
  2. 0 Reacties

Teleco presenteert haar nieuwe assortiment achteruitrijcamera’s voor campers. Deze zijn aan te sluiten op de Teleco M-DVD5560 Truck navigator of op de TP7 HR monitor.

TelecoTRC14

De TRC14

De TRC 14 is voorzien van de nieuwe generatie Sony CCD sensor. Deze staat garant voor een uitstekend contrast en dito beeldresolutie met een kijkhoek van 110 graden. Aan beide kanten van de lens zijn acht led-lampjes aangebracht die ervoor zorgen dat dit ook bij weinig licht (<0,1 Lux) het geval is. De ingebouwde microfoon geeft de omgevingsgeluiden door. De metalen houder van de camera is gemaakt van geannodiseerd aluminium (IP69K) met de momenteel hoogst leverbare kwaliteit aangaande bestendigheid tegen de meest extreme weersomstandigheden.

TRC13sTeleco

De TRC13s

De TRC 13s heeft enkele extra’s. Zo is hij voorzien van een Sony CCD kleurensensor, een automatische afsluitklep, een grotere kijkhoek (130 graden) en een elektrische regeling van het beeldcontrast. Bij een lage buitentemperatuur gaat automatisch de verwarmingsfunctie aan. Door de lens van de zijcamera TRCL CMOS is een kijkhoek van 130 graden mogelijk die aangepast kan worden aan de afmeting van de camper. Hierdoor is er een completer zicht rondom mogelijk. De camera is voorzien van zeven led-lampjes voor nachtzicht.

Teleco monitor

De systemen zijn ook te gebruiken bij uitgeschakelde motor als bewakingssysteem. Teleco Spa is de Europees marktleider op het gebied van bouw en ontwerp van satelietantennes voor recreatievoertuigen.

Telecozijcamera

 

www.karmantrading.eu

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS