Camping Bakkum

Nieuwe accommodaties op Camping Bakkum

Campings

Camping Bakkum is sinds deze maand twee nieuwe accommodaties rijker. De huisjes Duinzicht en Duinroos zijn ontworpen door Woody Concepts architecture by MVSA en zijn vervaardigd door een Estlandse bouwer.

Voor vier en zes personen

De nieuwe accommodaties zijn duurzaam en eigentijds met een moderne uitstraling. Zowel het uiterlijk als het interieur is volledig afgestemd op de omgeving. De huisjes zijn voorzien van alle comfort. Duinroos (eerste foto) is een vierpersoons accommodatie met alle voorzieningen en uitgevoerd in het thema ‘Duin’. Duinzicht (tweede foto) is een zespersoons accommodatie met een eigenwijze en natuurlijke uitstraling. Het warme interieur kreeg het thema ‘bos’. Beide huisjes zijn goed geïsoleerd en voorzien van klimaatregeling, waardoor gasten het hele seizoen door een aangenaam verblijf zullen hebben.
Duinroos camping Bakkum

Uitzicht op de sterrenhemel

Door de grote ramen komt veel daglicht binnen. Tegelijkertijd heb je een optimaal uitzicht. Binnen en buiten versmelten als het ware met elkaar. Bijzonder is ook het grote raam boven het bed, waardoor je uitzicht op de sterrenhemel hebt. Een met een stretchtent overdekte veranda vergroot de ruimte en maakt een knipoog naar het kamperen. Camping Bakkum ligt centraal in het Noord-Hollands Duinreservaat. Aan de kust en ingesloten door duinen en bos. De natuur speelt hier een belangrijke rol. Met de komst van deze nieuwe accommodaties blijft Camping Bakkum haar gasten dag en nacht verrassen.
Duinzicht Camping Bakkum
En als je er dan toch bent: speciaal voor de Kennemer Duincampings heeft Brouwerij Dampegheest in opdracht een eigen bier gebrouwen: Noest. Een bijzonder smaakvol bier dat helemaal past bij de beleving die de Kennemer Duincampings haar gasten biedt. Terwijl de zon schittert op het terras beleven kinderen urenlang plezier in de speeltuinen met water en zand. Genieten van elkaar in een unieke omgeving, onder het genot van een heerlijke glas Noest en daarbij lekker eten. Laat de zomerse dagen maar komen.
www.campingbakkum.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant