tentje

Nieuw tentje nodig? Vijf tips

Tent

Nieuw tentje nodig? Bijvoorbeeld voor straks naast de caravan of camper. Of voor de eerste solovakantie van het kroost. De tent nu meteen in de achtertuin opzetten, kan natuurlijk ook. We hebben vijf tips vanaf 39 euro.

Tentje komt altijd van pas: tweepersoons

  • Tweepersoons makkelijk op te zetten koepeltent. De tent heeft een voorruimte van 40 centimeter. Hij is vlamvertragend en UV-werend. De binnentent is gemaakt van ademend polyester. Daarnaast beschikt de tent over een duurzaam en sterk PE-grondzeil. Ook handig: de ingang is overdekt. Hij is snel en eenvoudig op te zetten. Daarvoor zorgt het handige ring&pin systeem en de fiberglas boogstokken. De afsluitbare ventilatieopeningen zijn voorzien van een afstandhouder. Compleet geleverd met transporthoes, fiberglas boogstokken, scheerlijnen en haringen. Ingepakt (Ø x l): 15,5×46 centimeter. Dit tentje kost 88 euro. Bekijk de Coleman Darwin 2 hier.
tentje
Coleman Darwin 2.

Driepersoons tentje

  • Ruime driepersoons koepeltent. Deze tent heeft een voorruimte van 110 centimeter. De tent is vlamvertragend en UV-werend. De binnentent is gemaakt van ademend polyester. Daarnaast een PE-grondzeil. De tent is snel en eenvoudig op te zetten. Daarvoor zorgt het handige ring&pin systeem en de fiberglas boogstokken. Dit tentje beschikt over afsluitbare ventilatieopeningen met een afstandhouder. Ook is de tent voorzien van ritsen met een dubbele runner. De tent wordt compleet geleverd met transporthoes, scheerlijnen en haringen. Ingepakt (Ø x l): 17 x 54 centimeter. De Coleman Darwin 3+ koepeltent (foto boven artikel) is groen van kleur en kost 95 euro. Bekijk hem hier.
  • Driepersoons tent met luifel. De High Peak Beaver 3 (foto onder tekst) voor drie personen heeft een waterdichte luifel. Daardoor kun je de ingang openhouden, ook als het regent. Ook zorgt de ingang voor meer comfort dankzij het muggengaas en de extra ventilatie. De vaste bodem verhindert het binnendringen van vuil en vochtigheid. Dit tentje is gemakkelijk mee te nemen en weegt slechts 2,6 kilo. Compleet met haringen, scheerlijnen en draagtas. Hij kost 39 euro. Bekijk hem hier.
tentje
High Peak Beaver 3.

Vierpersoons tent

  • Een zeer ruime en extra hoge vierpersoons tent. Deze is voorzien van twee slaapcompartimenten met tussenschot. De royale leefruimte meet 2 x 1,4 meter. Hij is eenvoudig op te zetten. Daarvoor zorgt het ‘quick and easy set-up’-systeem. De buitentent is van polyester met PU-coating en getapete naden. Tevens is de tent vlamvertragend en UV-werend. De binnentent is gemaakt van ademend polyester. Compleet geleverd met transporthoes, scheerlijnen en haringen. Ingepakt (lxbxh): 59 x 29 x 29 centimeter. De groene Coleman Cook 4 familietent kost 250 euro. Bekijk hem hier.
tentje
  • Zeer ruime vierpersoons vis-a-vis tent. Twee slaapcompartimenten tegenover elkaar met daartussen een royale leefruimte. Deze heeft een afmeting van van 1,8 x 2,1 meter. Aan beide kanten zit een deur. De buitentent is gemaakt van 68D polyester tentdoek. De tent is vlamvertragend en UV-werend. De binnentent is gemaakt van ademend polyester. De tent wordt compleet geleverd met transporthoes, scheerlijnen en haringen. Ingepakt (lxbxh): 59 x 26 x 24 centimeter. Afmetingen slaapcompartimenten: 140 x 230 cm x 140 x 210 centimeter. De Coleman 4 Bering vis-a-vis tent kost 195 euro. Bekijk hem hier.
tentje
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!