ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuw pand voor Almeers Caravan Bedrijf (ACB)
Nieuw pand voor Almeers Caravan Bedrijf (ACB)
Branche

Nieuw pand voor Almeers Caravan Bedrijf (ACB)

  1. 18 april 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

Met het betrekken van een nieuw eigen pand per 18 april komt voor het Almeers Caravan Bedrijf een langgekoesterde droom uit. Vanaf 1997 huisde het bedrijf in Almere Haven, daarna op industrieterrein de Vaart en binnenkort te vinden aan de Groene Kadeweg in Almere.

Pand vol vakantieplezier

Voor de shop is ACB een samenwerking aangegaan met de keten van Frits Berger kampeerbenodigdheden. Daardoor is alles op kampeergebied leverbaar. De inrichting kreeg de nodige aandacht en is helemaal naar wens vormgegeven. Een ruime showroom maakt onderdeel uit van het nieuwe pand. Hier staan de merken Bürstner, Eriba en LMC. Daarnaast beschikt het bedrijf over 8800 vierkante meter buitenterrein. Dat wil zeggen dat er nog meer caravans op voorraad zijn.

ACB Almere

Openingsweekend

De werkplaats kan je beter en sneller van dienst zijn. Elke werkplek heeft in het nieuwe pand zijn eigen roldeur. Er is zelfs een wasruimte voor caravans. Het gasstation verhuist over een tijdje mee en zal dan weer helemaal operationeel zijn. De exacte datum komt op de website te staan. In december gaat als vanouds de vuurwerkverkoop weer van start.

Van 18 tot en met 22 april is iedereen welkom tijdens het openingsweekend (beide Paasdagen geopend). Het nieuwe adres: Groene Kadeweg 13, Almere Buitenvaart (tegenover het dierenasiel).

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Branche, Campers, Onderweg NIEUWS