ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuw op de vakantiebeurs 2018
Nieuw op de vakantiebeurs 2018
Beurzen

Nieuw op de vakantiebeurs 2018

 1. 11 november 2017, 17:00
 2. 0 Reacties

Volgende maand is hij er weer, de Vakantiebeurs 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Van 10 t/m 14 januari 2018. Alle dagen, woensdag tot en met zondag van 10 tot 17.30 uur. Op zaterdag Night at the Vakantiebeurs tot 22 uur.

What’s new

Laat je inspireren bij een van de honderden reisaanbieders op het event, ontdek nieuwe bestemmingen, praat met locals en werk je bucketlist bij. Maar je kan nog veel meer doen dan je alleen laten informeren; laat je danskunsten zien tijdens een traditionele dans, proef heerlijke lokale delicatessen, test je uithoudingsvermogen tijdens het suppen en het beklimmen van een rotswand. Dit is niet alles, er is nog veel meer te doen, ervaren en te beleven.

Ook dit jaar zijn er weer tal van nieuwe verrassende en inspirerende activiteiten. Alvast een tipje van de sluier:

 •  Theaters op de beursvloer
  Presentaties en workshops van onder andere verkeersbureaus en reisorganisaties.
 • Experience hal
  Een complete hal met beleving. Een inspirerende zone met een multimediatheater, virtual reality-straat, beach café, duiktank, foodtrucks, Ibiza hippiemarkt, live entertainment, modeshows, kook- en cameraworkshops.
 • Urban Terras
  Een nieuwe gethematiseerde zone voor citytrips. In een urban vibe vindt men onder andere een theater, aanbieders van stedenreizen en natuurlijke de city consults van Time to Momo met de lokale experts en schrijvers van de reisgidsen (voormalig 100% stedengidsen).
 • De Actief, Fiets en Wandel Zone
  Een gethematiseerde hal waar we veel aan actieve vakanties gerelateerde organisaties en bestemmingen geclusterd hebben, te midden van een uitgebreid fietsparcours om e-bikes te testen, een actief-plein met reisspecialisten op actieve vakanties, de grote ANWB-kamperenstand en voor de actieve reizen uitermate geschikte “groene bestemmingen” zoals Oostenrijk, Duitsland, België, Slovenië, Polen, Tsjechië en Slowakije. Een levendige groene picknick-zone met horeca en leuke activiteiten maakt het geheel af.
 • Night at the Vakantiebeurs
  Dit jaar gaan we op zaterdag langer open en introduceren we een heel nieuwe concept; Night at the Vakantiebeurs. De complete beurs met alle stands zal geopend zijn tot 20.00 uur, daarna kan men tot 22.00 uur in de nieuwe Experience Hal terecht om in vakantiesferen te genieten van live entertainment, een hippiemarkt en natuurlijk culinaire versnaperingen en tropische drankjes. Op deze wijze kan men eerst optimaal de beurs bezoeken en vervolgens nog heerlijk genieten van alle unieke activiteiten en eten in de belevingszone. Een heerlijk avondje uit om de beurs mee af te sluiten.

Kijk voor een overzicht van alle activiteiten hier.

Wat: Vakantiebeurs 2018
Wanneer: 10 t/m 14 januari 2018
Waar: de Jaarbeurs in Utrecht
Meer informatie: www.vakantiebeurs.nl

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Mobicar Brussel 2017
Beurzen

Mobicar Brussel 2017

Voor de Belgische caravan- en motorhomefan is er de beurs Mobicar 2017. Wederom in de Brussels Expo dit jaar, de...

 1. 9 oktober 2017, 19:00
 2. 0 Reacties
Cityconsults op Vakantiebeurs
Beurzen

Cityconsults op Vakantiebeurs

Reisgidsenmerk time to momo (voorheen 100% stedengidsen) organiseert van donderdag 11 januari tot en met zondag 14 januari 2018 cityconsults...

 1. 6 januari 2018, 17:00
 2. 0 Reacties

MEER Beurzen, Onderweg NIEUWS

Zeven wandelroutes in Engeland
Onderweg Uit tips

Zeven wandelroutes in Engeland

Het verkeersbureau Marketing Peak District & Derbyshire (MPDD) gaat in 2018 en 2019 fors investeren in de promotie van zeven langeafstandswandelpaden verspreid over Engeland. England Great Walking Trails OVan de zestien National Trails zijn…

 1. 19 februari 2018, 19:00
 2. 0 Reacties