TakeOff

Nieuw kampeerconcept: de TakeOff

Vouwwagens

Easy Caravanning introduceert een nieuw kampeerconcept, made in Holland. Rikus Hoving en Maarten de Roos werken er in Emmen samen aan met vouwwagenfabrikant Holtkamper. De TakeOff is ook meteen het eerste product van dit nieuwe merk.

Lusten en lasten

De TakeOff verenigt de voordelen van een vouwwagen met die van een traditionele toercaravan. Hij is binnen 30 seconden klaar voor gebruik. Ook handig als je onderweg even stopt voor bijvoorbeeld een bak koffie. Hij is licht van gewicht en daarmee prima geschikt voor de kleinere én de elektrische auto. Naast licht is hij ook compact; je hebt een vrij zicht naar achteren. Caravanspiegels of een E-rijbewijs heb je niet nodig. De TakeOff zal ook in ons land worden gemaakt.

Bewuste keuze voor nieuw merk

Eigentijds en een hoog gebruikersgemak in combinatie met een aangename prijsstelling. Het zal een groot publiek aanspreken, zo is de verwachting. Vandaar dat de TakeOff onder een nieuwe merknaam op de markt komt. Wim van der Vorst, eigenaar van Holtkamper en ‘De Vouwwagenspecialist’, is mede-investeerder. De officiële marktprimeur is op 9 oktober 2019 op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht.
TakeOff

Early Bird voordeel

Op de eigen site – www.easycaravanning.com – komt stapsgewijs informatie beschikbaar. Oftewel: ze maken het spannend. Vroege vogels kunnen zich op voorhand inschrijven. Ze worden dan op de hoogte gehouden van de nieuwtjes én krijgen korting op de entreekaarten voor de introductie in Utrecht. Voorintekenen voor aankoop kan ook. Je kunt dan in aanmerking komen voor een introductiecheque ter waarde van 1000 euro. Hiervoor kun je opties en accessoires aanschaffen. Dit aanbod is alleen geldig op de eerste honderd verkochte TakeOff’s.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!