Natuurcamping De Roos

Nieuwe natuurcamping in Overijssel

Campings

Er is op campinggebied heel wat te kiezen in ons land. Zo zijn er charmecampings, duincampings, boerencampings én natuurcampings. Aan de Overijsselse Vecht is een nieuwe natuurcamping geopend: De Roos.

Natuurcamping De Roos

De natuurcamping maakt onderdeel uit van de Franse keten Huttopia. De camping staat voor natuur, rust en ruimte. Met dat laatste zit het zeker goed. De camping is met 27 hectare uitzonderlijk ruim te noemen. Het is een ware oase met bosduinen, karakteristieke bomen en water. De folder spreekt van glamping à la Huttopia en de kunst van het kamperen.

Natuurcamping

Natuurcamping De Roos zoekt de balans tussen comfort en authenticiteit. Er zijn losse plekken voor mensen met een eigen kampeermiddel. Daarnaast zijn er diverse verhuuraccommodaties. Zoals de stoere canvas- en houttenten met de naam ‘Trappeur’. Compleet met eigen terras voor tot aan vijf personen. Ingericht met een badkamer, keukenunit, woongedeelte en twee slaapcabines.

natuurcamping

Imposante natuur, Nederlandse gasten

Receptie, winkel en sanitair zijn vernieuwd. In het nieuwe centrum van de camping vind je onder meer een heuse foodtruck. Verder een gezellig café en een terras aan het water. Verwacht geen strakke laantjes of hutje-mutje. De natuurcamping grenst aan de Overijsselse Vecht. Dat staat voor zwemmen, kajakken, roeien en zelfs een klein strandje.

Natuurcamping de roos

Huttopia trekt vanouds veel Nederlandse gasten. Op de bestaande 42 locaties in Frankrijk is dat zo’n 30%. De Franse organisatie is dan ook bijzonder verheugd nu ook een prachtig plekje in Nederland te kunnen bieden. Camping Huttopia de Roos is geopend tot eind september 2020.

Naar de site van Natuurcamping De Roos.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant