Eliseo

Nieuw: Bürstner Eliseo buscamper

Campers

In januari stelden we de Campeo voor als nieuwe buscamper van Bürstner. Nu komt daar de Eliseo bij. Vier indelingen met als basis de Ducato. Hij valt qua prijs in het hogere middensegment.

Eliseo is Woon-Van met hoog comfort

Woon-Van, een Van om in te wonen. Zo noemt Bürstner zijn nieuwe serie buscampers. Ze maken onderdeel uit van het nieuwe WoonVan-concept. De vooralsnog vier indelingen scoren hoog op het gebied van comfort. De Eliseo wil meer bieden op het gebied van design en uitrusting. In combinatie met zijn prijs moet dat hem in staat stellen snel een plek te veroveren in de overvolle buscampermarkt.

Eliseo 540
De kleinste Eliseo is de 540.

Kies de bus die bij je past. Er zijn vier indelingen. Dat zijn de C 540, C 543, C 600 en C 641. Dat is er eentje meer dan bij die andere buscamperserie: de Campeo. Daarmee is er bij de Eliseo keus uit enkele bedden en/of een slaaphefdak. Een tweepersoonsbed of een zogenaamde barindeling met sideboard. Eventueel aangevuld met een hooggeplaatste koelkast. Je kunt er veel kanten mee op. Standaard zit er al heel wat op de Eliseo. We noemen ingelegde ramen, dimbare indirecte verlichting, een dakluik van 50 bij 70 centimeter en een roldeur in de badkamer.

Eliseo 641
De grootste is de C 641.

Verder aankleden met vijf pakketten

Wil je meer? Dan zijn er vijf verschillende pakketten waarmee je de Eliseo verder kunt aankleden. Zo is er het ‘Active-pakket Eliseo’. Je krijgt dan een mooie print op de buitenkant. Aluminium velgen (op de 3500 kilo versie 16 inch). Bekleding met Active-stiksel en een verchroomde bullbar. Het ‘Interieur Design Fiat’-pakket heeft een luxer dashboard met aluminium randjes. Chromen ringen rond de klokken en een zwarte grill. En zwarte randen rond de koplampen. In Duitsland beginnen de prijzen bij 42.790 euro. Tel daar voor o.a. bpm nog 15.000 euro bij op en hij staat voor de deur.

Naar de site van Bürstner.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant