ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuw actiemodel bij Pössl: 2 Win R Plus
Nieuw actiemodel bij Pössl: 2 Win R Plus
Campers

Nieuw actiemodel bij Pössl: 2 Win R Plus

 1. 22 augustus 2018, 17:00
 2. 1 Reacties

Feestje bij Pössl. Daar liep de 1000-ste Summit van de band. De buscamperbouwer komt, mooi op tijd voor de Caravan Salon, met een nieuw model. De 2 Win R Plus is een zogenaamd ‘Sondermodel’. Mooie bus voor een prettige prijs.

Met of zonder R verkrijgbaar

De basis voor het nieuwe model is de Citroën Jumper en hij is een uitbreiding van het aanbod in de 2 Win R serie. Bijzonder zijn het bad en de ruime uitrusting. Verder is de indeling klassiek. In de zes meter lange bus zien we achterin het bed dwars. In de Plus heb je een bedmaat van 1,96 bij 1,40 meter. In de Win R Plus is dat 1,96 bij 1,57 meter. De binnenhoogte van beide uitvoeringen is gelijk: 1,90 meter. Voorin staat een dinette en voor de schuifdeur bevindt zich het keukenblok. Tot nu toe was de 2 Win uitgerust met een kleine houten bad-/doucheruimte. De R in de typeaanduiding van het nieuwe model staat voor Raumbad. Daarvoor is er een afscheiding met een lamellenwand en gebruikt men de ruimte van het gangpad. Voordeel: er is flink meer plaats dan in het originele bad.

Pössl

Ruime uitrusting

Verder valt op dat de koelkast in dit model op een aangename hoogte staat. De aanduiding Plus slaat op de omvangrijke uitrusting. De 2 Win en 2 Win R met de Plus aanduiding zijn voorzien van een zogenaamd All-Inclusive pakket ter waarde van zo’n 5494 euro. Zo zit er een soft-lock sluiting op voor de schuifdeur, ESP, ABS, ADR en Hillholder. Verder ook traction-plus en een tempomat. Verduistering in de cabine, aluminium velgen, sensoren voor de bandenspanning. Onder de kap de 2.0 BlueHDI Euro 6 met 163 pk, afmetingen (lbh) 5,99/2,05/2,58 meter. Maximaal toelaatbaar gewicht 3500 kilo.

Pössl interieur

Pössl Raumbad

Af fabriek kost de 2 Win Plus 39.999 euro, de 2 Win R Plus kost 40.999 euro. Voor ons land dien je daar nog ongeveer 13.500 euro (o.a. bpm) bij op te tellen voordat je hem voor de deur hebt staan.

Naar de site van Pössl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  carry konings - woensdag 22 augustus 2018 

  dit is echt mijn droom.
  ooit jaren geleden een possl gezien en ws op slag verliefd.
  deze slaat echt alles😍😍😍

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS