ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Niet vergeten: snorkelmasker
Niet vergeten: snorkelmasker
Accessoires

Niet vergeten: snorkelmasker

  1. 7 juli 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Oké, je moet jezelf niet te serieus nemen. En bereid zijn om enigszins voor schut te lopen. Het snorkelmasker dat alweer twee jaar geleden onder vakantiegangers zijn intrede deed, maakt je namelijk niet bepaald knapper.

In zee dobberen

Maar hé, wie denkt daaraan als je lekker in de zee dobbert om visjes te kijken? Je zou denken dat ze snel weg zwemmen als er zo’n groot mens met een raar masker boven ze hangt, maar daar blijkt gelukkig niets van waar. En dus gebeurt het dat ze rustig voorbij zwemmen of vechten om een stukje eten terwijl ze zich helemaal niets van jou aantrekken.

Andere wereld

Wat ons betreft is snorkelen met dit masker de ideale manier om op vakantie even helemaal tot rust te komen. Met je gezicht in het water, bevind je je in een andere wereld. Eentje zonder kinderen die om aandacht vragen, partners die het eten van die avond willen bespreken of strandburen die met hun handdoekje nét even te dicht bij die van jou liggen. Wil je trouwens meer actie, zorg dan voor een paar flippers waarmee je je snorkelgebied kunt vergroten.

Witte zwembadbenen

In theorie kan je dit snorkelmasker in alle wateren gebruiken. Maar uit ervaring blijkt dat het campingzwembad – naast veel witte benen – toch een mindere fraaie aanblik biedt dan een helderblauwe zee.

Bekijk op bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires NIEUWS