Niesmann+Bischoff: nieuwe iSmove integraal

Campers

De Duitse camperbouwer Niesmann+Bischoff introduceert een nieuwe integraalserie. De iSmove combineert compacte afmetingen met veel luxe.

iSmove is vierde serie N+B

N+B – bouwer van luxecampers – had tot nu drie camperseries in de showroom staan. De Liner Flair, de integraal Arto en de halfintegraal Smove. Die laatste is er onder de naam iSmove voortaan ook als integraal. Qua prijs komt hij direct onder de Arto te staan. Wat gewicht betreft is het een buitenbeentje in het aanbod van N+B. Hij blijft namelijk onder de 3500-kilogrens. Vandaar ook de compacte buitenafmetingen.

Enkele bedden en een uittrekbaar keukenblad in de iSmove 6.9E.

De iSmove komt er in twee smaken. De iSmove 6.9 E is 6,995 meter lang. De 7.3 F is 7,295 meter lang. De eerste heeft enkele bedden, de tweede een queensbed. Verder is de indeling gelijk. Het leeggewicht is respectievelijk 2850 en 2940 kilo. De keuken is compact en staat aan de kant van de bijrijder. Het keukenblok is uittrekbaar over het gangpad. Je hebt dan een soort buffet als werkblad. Kies je voor het Premium-keukenpakket, dan krijg je er een elektrisch omhoog te bewegen apothekerskast en een koellade met 140 liter inhoud bij.

iSmove zithoek

Tegenover de keuken staat de badkamer met toilet en wastafel. Die laatste schuif je met wand en al aan de kant. Zo ontstaat er een ruime douchecabine. De zithoek is heel modern. De banken staan namelijk tegenover elkaar. Dat schept veel ruimte bij de ingang. En je hoeft de cabinestoelen niet te draaien om gezellig rond de tafel te gaan zitten. Onopvallend hangt er tegen het plafond een hefbed boven de zithoek.

N+B iSmove 6.9 E – 7.3 F

Basis: Fiat Ducato, AL-KO chassis, vanaf 140 pk
Afmetingen (l/b/h): 6.99 – 7.29 /2.27/2.83 meter
Zit- / slaapplaatsen:
2 / 4
Gewicht: 2840 – 2920 kilo
Prijs: vanaf ca. 104.870 euro

Naar de site van Niesmann+Bischoff

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!