Nexxo Van

Nexxo Van is voordelige instapper van Bürstner

Campers

De Bürstner Nexxo Van is een compacte halfintegraal in het instapsegment. Basis is de Citroën Jumper. Er komen vijf indelingen.

Nexxo Van: compact met ruimte

De nieuwe Nexxo Van komt in vijf indelingen beschikbaar. Dat zijn de T 569, T 590 G, T 620 G, T 690 G en de T 700. De lengte varieert van 5,99 tot 6,99 meter. De hoogte bedraagt 2,75 meter. De vierpersoons camper blijft onder de 3500 kilo-grens. Het interieur is volgens het prijswinnende ‘Wohnfühl-concept’ van Bürstner ontwikkeld. Lichte tinten, hoogwaardige materialen en slimme oplossingen. De camperbouwer combineert in deze serie modern design en een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Nexxo Van interieur

Bij de T 569 en T 590 G kun je van voor tot helemaal achterin de camper kijken. Dat geeft een behoorlijk ruimtegevoel. Alle modellen zijn uitgerust met comfortabele matrassen en lattenbodems. De badkamer is een zogenaamd Variobad. Optioneel is een skyroof voor extra daglicht. Eveneens optioneel is het zogenaamde ‘Comfort-pakket’. Daarmee maak je de Nexxo Van een stapje luxer. Drie indelingen – de T 590 G, T 620 G en T 690 G – hebben een dinette in het midden. Daarvan is een tweepersoonsbed te maken. Hiermee komt het totaal aantal slaaplaatsen op vier.

nexxo van enkele bedden

Beschikbaar vanaf seizoen 2021

De keuken heeft twee pitten. Een oven is optioneel. De koelkast is – afhankelijk van de indeling – tussen de 89 en 145 liter groot. De verswatertank heeft een inhoud van 120 liter. De afvalwatertank van 90 liter. Voor de verwarming zorgt een Truma Combi 4. Met de Nexxo Van is het Wohlfühl-ruimteconcept van Bürstner nu ook voor een scherpe prijs verkrijgbaar. De halfintegraal is vanaf december verkrijgbaar in Duitsland en Frankijk. De andere landen moeten geduld hebben tot seizoen 2022. Hij gaat exclusief bpm 46.000 euro kosten.

Naar de site van Bürstner.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!