Roadtrip Buscamper 2019 Made in Holland

Campers

De Nieuwe Mercedes-Benz Sprinter vormt de basis voor Innova’s  Roadtrip 595L en de later dit jaar te introduceren 695L. Als kers op de taart is de Roadtrip serie nu ook leverbaar als 4×4 camper.

Zes meter aan luxe en comfort

De kracht van de Roadtrip buscamper is de combinatie van een handgemaakt Nederlands jacht-interieur en de Duitse degelijkheid van de Sprinter. De Roadtrip is uniek door het grote lengtebed van 200X170 wat naar wens kan worden omgebouwd tot riante zitgroep. Dit samen met de draaibare stoelen voorin de auto geeft je de nodige bewegingsvrijheid. Ondanks de compacte afmetingen is de Roadtrip van alle luxe voorzien. De hoogwaardig afgewerkte badkamer en de rijk uitgeruste keuken maken kamperen in de Roadtrip tot waar een feest. Bekijk de video en oordeel zelf.
Roadtrip Innova

Ultieme vrijheid met de 4X4 camper

Soms is net dat beetje extra nodig voor die ultieme vakantie. Dankzij de vernieuwde elektronisch gestuurde vierwielaandrijving van de nieuwe 4×4 Mercedes-Benz Sprinter, die wanneer nodig onafhankelijk de wielen remt, is de grip ongekend. De nieuwe 4×4 Sprinter heeft een stabieler rijgedrag in het veld en de combinatie met de automatische versnellingsbak zorgt ervoor dat de 4×4 camper optimaal functioneert in die normaal zo lastige omstandigheden.
Bijkomend voordeel is dat er geen traditioneel 4×4 differentieel geplaatst hoeft te worden. Dit spaart aanzienlijk in gewicht en betekent dat er geen enkele luxe ingeleverd hoeft te worden. De Roadtrip 4×4 is vanaf nu te bestellen bij Innova.
Innova Roadtrip 4x4

De Roadtrip gaat verder internationaal

Nu Innova met de Roadtrip een solide basis heeft gelegd in Nederland en Belgie is het tijd de rest van Europa kennis te laten maken met dit Nederlandse paradepaardje. De Roadtrip zal buiten de showrooms van de Roadtrip camper dealers dit jaar als eerste te zien zijn tijdens de CMT beurs in Stuttgart van 12 tot en met 20 januari. Voor de geinteresseerden die het iets dichter bij huis willen zoeken is de Roadtrip ook te vinden op de camper expo te Houten van 22 tot en met 24 maart. Mocht je onverhoopt beide beurzen moeten missen of wil je wat vaker genieten van de Roadtrip of op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, neem dan ook eens een kijkje op de nieuwe website van de Roadtrip www.roadtripbuscamper.nl .

Innova Roadtrip keuken
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant