Nederland

Nederland vakantieland en ik neem mee (2)

Nieuws

Nederland is deze zomer ons vakantieland. Zee, bos, heide, meer; we kunnen kiezen. Wat komt er bij een vakantie in eigen land zoal van pas?

Ik blijf in Nederland en neem mee

Een vakantie in eigen land, dat is helemaal zo gek nog niet. Ons land heeft genoeg te bieden. We hebben zee, meren, heuvels en eilanden. We hebben bossen, heide en historische steden. Je kunt qua uit eten gaan (per 1 juni) alle kanten op. En als klap op de vuurpijl hebben we de mooiste campings van Europa. Dat gaat helemaal goed komen. Wat komt deze zomer tijdens de vakantie van pas? We hebben wat ideeën op een rij gezet.

Uitjes, hobby en spel

  • Tips voor bijzondere plekjes? In ‘Tips van Meta’ staan er wel vijftig. Zo kun je eten in de kerk of bij de sluis. Golfen bij een kaasboer in de Achterhoek met melkemmers. Of valse kunst ontdekken in Vledder of een Hundertwasser-gebouw in Goor. Leuk om vanaf de camping dagelijks iets nieuws in eigen land te ontdekken. Het boekje kost 11,50 euro. Bekijk het hier.
  • Tijd voor een nieuwe hobby? Wat dacht je van magneetvissen? Voor nog geen 34 euro koop je een complete set en kun je meteen aan de slag. Bekijk de set hier. Liever bezig met haaknaald en draad? Dan is ‘Haak je eigen camping’ een goed begin. Voor 16,50 euro krijg je heel wat ideeën voor je eigen miniatuurwereld. Bekijk het hier.
Nederland
  • Samen een spel doen en toch afstand houden? Het enige dat dicht bij elkaar moet komen, zijn de boules en de but. Deze mooie jeu de boules-set is voor twee personen. Nodig de hele camping uit, want afstand houden is geen probleem. Deze set kost 26 euro.
Nederland

Je eigen sanitair is zo gepiept

  • Per 1 juli mogen de sanitaire voorzieningen op alle campings in Nederland weer open. Tot die tijd sta je op een camping met privésanitair éf je zorgt er zelf voor. Wat dacht je van een handige douchetent? Ook handig als omkleedcabine of als wc-hokje. Hij kost 50 euro. Bekijk hem hier.
  • Douchen kan natuurlijk ook gewoon achter de caravan of camper. Het enige wat daarvoor nodig is, is een douchezak. Deze hang je bijvoorbeeld aan een boom. Hij heeft een inhoud van 40 liter en kost 21 euro. Bekijk hem hier.
Nederland

Aan de wandel en in de hangmat

  • Kruip na het douchen met z’n tweetjes in de hangmat. Deze is compleet met een bekerhouder en heeft een draaggewicht van 205 kilo. Je hebt er niet eens bomen voor nodig. Hij kost 119 euro. Bekijk hem hier.
  • Aan de wandel vanaf de camping? Kies dan voor deze telescopisch verstelbare Nordic wandelstokken. Ze zorgen voor een juiste steun en stabiliteit. Zo haal je het meeste rendement uit je wandelingen. De stokken kosten 28 euro. Bekijk ze hier.
nederland
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant