navigatie

Navigatie: TomTom en ACSI gaan samenwerken

Nieuws

Een ideale combinatie: de technologie van TomTom en de uitgebreide campingbestanden van kampeerspecialist ACSI. De twee slaan de handen ineen. Handig voor de navigatie onderweg.

Makkelijker navigeren

TomTom en ACSI gaan samenwerken. De points of interest (POI) van ACSI worden opgenomen in de TomTom Go campernavigatietoestellen. En dus staan al die handige campingadressen er voortaan op. En dat is een welkome ondersteuning bij het navigeren. Zeker als je met de camper of caravan onderweg bent. Een plekje zoeken is hiermee nog makkelijker. Alle bestaande digitale ACSI-diensten komen eveneens op de TomTom beschikbaar.

TomTom en Acsi

Kamperen wint in Europa nog steeds aan populariteit, aldus TomTom. Daar kunnen ze nu beter op inspelen. De TomTom Go is met ACSI-bestanden voor kampeerders interessanter geworden.

TomTom Go Camper nog interessanter

Meer weten over de TomTom Go Camper? Wij lieten dit in 2018 verschenen toestel zien in onderstaande video. Daarop zie je o.a. wat de Camper zo handig maakt voor de kampeerder. En daar komen nu dus de campings en meer ACSI-diensten bij. Wil je nog makkelijker navigeren? Klik de video dan zeker aan.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant