Navajo

Navajo nieuw model van Trigano

Vouwwagens

Vouwwagenspecialist Trigano heeft een nieuw model: de Navajo. Deze is uitgerust met twee grote bedden, dus geschikt voor een heel gezin. De tent staat binnen twee minuten. Je kunt hem in je eentje opzetten en hij is stormvast.

Navajo heeft tot acht slaapplaatsen

In totaal heb je 25,5 vierkante meter woonoppervlakte tot je beschikking. In de voortent is plek genoeg voor een tafel en stoelen. De slaapcabines zijn van dubbel doek gemaakt. En dat scheelt zowel in het warme zuiden als in het koude noorden. Het blijft namelijk langer koel of warm. Ook muggen komen hierdoor amper nog binnen. De bedden hebben een breedte van 1,65 meter. De voortent kan worden voorzien van een inritsbaar grondzeil. Ook als het regent kunnen de rolo’s van de ramen open blijven. Frisse lucht binnen is wel zo prettig.
Navajo
Verder heeft de Navajo flink wat bergruimte, is hij stormvast, staat hij op Al-Ko assen, heeft hij op de vier hoeken uitdraaisteunen en zijn de gebruikte ritsen van de beste kwaliteit. Leeg weegt de Navajo 400 kilo. Het maximale gewicht is 500 kilo zonder oplooprem en 650 kilo met. Je kunt dus tot aan 250 kilo bagage kwijt. Optioneel zijn er zaken als een disselkast in twee maten, een uitbouw voor de tent, een bagagerek en een muggennet verkrijgbaar.

Naar de site.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant