ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Natuurreis in retro kampeerbus
Natuurreis in retro kampeerbus
Uit tips

Natuurreis in retro kampeerbus

  1. 30 september 2017, 19:00
  2. 0 Reacties

Met een gaaf kampeerbusje op je gemak op pad, slow travel, en overnachten op mooie natuurkampeerterreinen van de Groene Koepel (Stichting Natuurkampeerterreinen). Dat is de natuurreis van Tralaluna. In oktober krijg je 10% korting.

Natuurreis is natuurlijk genieten

Ontdek de diversiteit aan prachtige natuurgebieden in Drenthe, Groningen en /of Friesland. Zoals Nationaal park Dwingelerveld en Nationaal park Drents Friese Wold. Proef ook letterlijk de provincies, de pure en gezonde streekprodukten. En ontdek cultuurhistorische schatten en bijzondere plekken met een verhaal.

Wat krijg je bij deze roadtrip? Een compleet ingericht kampeerbusje, met inventaris. Beddengoed/handdoeken, luifel en setje om buiten te zitten. Overnachtingen op prachtige natuurkampeerterreinen in Drenthe, Groningen en/of Friesland. Waarbij je je voorkeuren kunt aangeven of het lekker los mag laten en je laten verrassen. Een tas vol routekaarten, informatie over de omgeving, points of interest en wandel/fietskaarten. Maar ook een flora- en faunagids, een Pluk Wilde Planten handleiding en divers leesvoer over de (lokale) natuur en cultuur(historie).

AgendaTips: van een biologische markt, expositie, openluchtvoorstelling tot natuurexcursies met bijvoorbeeld een boswachter of lokale gids.
Gratis gebruik van fietsendrager en twee fietsen. Gratis het Groene Boekje, met natuurkampeerkaart 2017. Na afloop mag hij mee naar huis en kun je hem de rest van het jaar gebruiken. Extra, een natuur kadootje.

Natuurreis

Alles is voor je geregeld.

Jij hebt alle tijd over om te genieten en krijgt alle vrijheid om zelf je tempo en weg te bepalen. De ervaring leert dat een week op pad en om de dag verkassen een aanrader is. Zo heb je variatie in waar je verblijft èn voldoende tijd om er op uit te trekken. Wandelend of op de fiets, of lekker te relaxen in de natuur.
Wat kost het? Tralaluna maakt de tarieven graag zo duidelijk mogelijk. De prijzen voor de verschillende bussen zijn gelijk. Reserverings- en schoonmaakkosten zijn er niet.

Kampeerbus Natuur Reis Roadtrip
weekend of midweek € 485
week € 835
Tarieven = gebaseerd op huur voor 1 of 2 personen. Extra persoon 9€ p.d.

10 % Korting = in de maanden april, mei en oktober krijg je 10% korting. M.u.v. Hemelvaart en meivakantie. Toeristenbelasting zal worden verrekend met de borg.

Kijk voor meer informatie op www.tralaluna.nl

natuurreis

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Onderweg, Uit tips NIEUWS