Nationale Camper Rally

Nationale Camper Rally: keus uit twee routes

Nieuws

Het eerste deel van de Nationale Camper Rally had als thema ‘Op wereldreis door Nederland’. De rally krijgt wegens succes een tweede editie. Nieuw is de route ‘Smokkelaars op pad’. Schrijf je snel in, dan ben je van 23 augustus tot 27 september van de partij.

Nationale Camper Rally groot succes

Het eerste deel van de Nationale Camper Rally bleek een groot succes. De beschikbare plekken waren snel gevuld. Op deze tocht rij je de hele wereld over. En dat zonder een grens over te steken. Je kunt het doen in vier dagen, maar langer mag ook. De af te leggen afstand bedraagt 800 kilometer. De route voert door het midden en noorden van Nederland. Je krijgt een rallyboek met routebeschrijvingen en achtergrondinformatie. Het boek staat ook vol met leuke opdrachten. De organisatie stelt een maximum aan het aantal deelnemers. Dat voorkomt drukte en opstoppingen.

Deel 2: smokkelaars op de vlucht

De tweede route is de vluchtroute van de smokkelaars. Je komt door plaatsen die iets te maken hebben met smokkelen. De route is 750 kilometer lang. Je kunt hem in zes dagen rijden. Maar ook deze route mag langer duren. Bij sommige adressen langs de route kun je een leuk extraatje verwachten. Wie zijn antwoorden op tijd instuurt, maakt tevens kans op leuke prijzen. Mochten de routes niet kunnen worden gereden door coronamaatregelen, dan wordt de Nationale Camper Rally later ingehaald.

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op deze site.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant