Camper Rally 2020

Nationale Camper Rally 2020: wereldreis door Nederland

Nieuws

In Nederland blijven met de camper? Dan is dit leuk: de Nationale Camper Rally 2020. Je ziet de hele wereld en hoeft daarvoor niet de grens over.

Camper Rally van 800 kilometer lang

Natuurlijk hoef je niet in één keer de hele tocht te doen. Die is namelijk 800 kilometer lang. Hij duurt minimaal vier dagen, maar je mag er rustig tot aan zes weken voor uittrekken. Deze wereldreis gaat door eigen land. Zo staat bijvoorbeeld Polen op de route. Maar dan wel gelegen in Groningen. En Amerika, te vinden in Drenthe. Zelfs de Sahara wordt bezocht. Langs de route vind je campings en camperplaatsen. Net als restaurants en plaatsen voor afhaal- en bezorgmaaltijden.

’’Nu we niet internationaal kunnen reizen, moeten we het dichter bij huis zoeken. Met de Nationale Camper Rally 2020 kunnen we de wereld alsnog in al haar pracht en praal bewonderen, maar dan in eigen land! Zo dragen we ook een steentje bij aan de lokale economie’’, aldus Elise van den Dobbelsteen, hoofdredacteur Facile Media.

Camper Rally

Rijden tussen 1 juni en 13 juli 2020

Na inschrijving voor de Camper Rally 2020 ontvang je een heus Rallyboek. Daarin staat de route, maar je vindt er ook opdrachten en spellen in. Net als leuke weetjes over de plaatsen die je bezoekt. Ook staat er informatie in over de daadwerkelijke plaats in het buitenland. Antwoorden op de opdrachten kun je via een internetformulier opsturen. Daarmee maak je ook nog kans op mooie prijzen.

De Nationale Camper Rally is coronaproof. Je neemt individueel deel. De deelnemers komen niet – zoals vaak bij echte rally’s – bij elkaar. De route is te rijden tussen 1 juni en 13 juli. Er is plek voor 300 equipes. Dit om al te grote drukte te voorkomen. Zo worden de locaties niet overspoeld door campers.

Steun meteen het goede doel

Camper Rally

Camperstop/Facile Media maakt voor elke deelname 2,50 euro over aan het Longfonds. Dit fonds strijdt voor de 1,2 miljoen mensen met een longziekte in ons land. Ook voor iedereen die blijvende longschade overhoudt aan het coronavirus. Met je deelname draag je een steentje bij aan deze strijd.

Deelname bedraagt € 27,50 per equipe/camper. Inschrijven voor de Nationale Camper Rally kan via www.camperstop.com/rally.

Edit: vandaag, 28 mei, lezen we op Facebook dat de rally is uitverkocht.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant