Happy Camper

Naar de camping? Lees eerst De Happy Camper

Gelezen

Een boek over kamperen; net zo onmisbaar als hilarisch. Of je nu wel of geen liefhebber van de camping bent, deze kampeer- en survivalgids is het lezen waard. De Happy Camper is een must-read voor iedereen die deze zomer op de camping te vinden is.

Happy CamperVerplichte kost

De grootste campingongemakken ontbreken natuurlijk niet. Maar ook onderwerpen als spelen en slapen op de camping komen voorbij. Of inpakken, de tent opzetten en koken. Handige tips, leuke weetjes en hilarische interviews. Gelukkig blijven de schrijvers positief, ook als alles tegen zit. En dat blijkt nogal eens te gebeuren tijdens het kamperen…
Job, Joris & Marieke is de naam van het schrijverstrio. Ze maken vooral korte animatiefilms, waarmee zij al vele prijzen wonnen, en zelfs een Oscar-nominatie in de wacht sleepten. Hun eerste prentenboek ‘Wie doet dat toch?’ verscheen in 2016 bij uitgeverij Kluitman en is verkocht aan vijf landen.
Heb je geen tijd om De Happy Camper nog voor de vakantie te lezen? Bestel het boek dan snel via onderstaande button (voor die 15 euro hoef je het niet te laten) en je kunt het meenemen op vakantie.
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant