ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Mycleantank watersysteemreiniger: schoon en fris op weg
Mycleantank watersysteemreiniger: schoon en fris op weg
Accessoires

Mycleantank watersysteemreiniger: schoon en fris op weg

 1. 5 maart 2019, 17:00
 2. 2 Reacties

Langzaam ontwaken caravan en camper uit hun winterslaap. Het watersysteem verdient aandacht daarbij. Met Mycleantank van Easydriver kun je tanks, kranen en pomp schoon en gebruiksklaar maken.

mycleantankMycleantank eenvoudig in gebruik

Mycleantank van Easydriver is een watersysteemreiniger. Het bevat 3% waterstofperoxide. Daarmee verwijder je alle vuil en aanslag uit het hele systeem. Het is eenvoudig in het gebruik. Zorg ervoor dat de verswatertank leeg is. Gebruik een halve liter Mycleantank en vul de rest af met water tot de tank vol is. Draai daarna de kranen open, zodat het water overal kan komen. Komt er blauw water uit de kraan, dan kan deze weer dicht. Dan is het een kwestie van de boel laten inwerken. Bij een tankinhoud van 25 liter moet je hiervoor een uur uittrekken. Heb je een 50 liter tank duurt het twee uur enzovoort.

Schoon en fris op weg

Na het inwerken open je alle kranen open om de tank leeg te laten lopen. Is de tank leeg, vul hem dan met schoon water. Komt er geen blauw water meer uit de kraan, dan is het systeem schoon en gebruiksklaar. Twijfel je hieraan? Vul dan een glas met water en zet het op een wit stuk papier of keukenrol. Je ziet dan heel gemakkelijk of het water nog een blauwe kleur heeft of niet. In de afvalwatertank mag het goedje nog een uurtje of twee zijn werk doen. Is de tank erg vuil kun je er ook voor kiezen het een hele nacht te laten inwerken. Zo is je watersysteem weer helemaal schoon en fris voor een volgende vakantie. Een fles Easydriver Mycleantank van 1000 ml kost 12,90 euro.

www.reich-easydriver.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Peter - woensdag 06 maart 2019 

  Waar te koop?

  Beantwoorden

   Jos Mark - woensdag 06 maart 2019 

   Klik op de link voor de dealers

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS