Morelo vanaf nu ook te koop in ons land

Campers

Groot nieuws, letterlijk. Want Morelo bouwt geen kleine jongens. Het Duitse premium campermerk was al in veel Europese landen verkrijgbaar. Maar vanaf deze KCJ ook in ons eigen land.

Morelo, groot en goed

Morelo, je kunt er hier al het nodige over vinden, begon in 2011. Het heeft één van de modernste fabrieken in Europa en ze rollen sindsdien van het ene record naar het andere feestje. Als je wilt weten hoe ze ze bouwen dan hebben we daar een leuke video over, kijk hier maar. Wat maakt een Morelo tot een Morelo? Nou ze hebben bijvoorbeeld alleen maar achterwielaandrijving, alleen de beste ZF8 traps automaten, ze zijn voorzien van dikke 50 mm isolatiepanelen met lichtgewicht aluminium afgewerkt, ze hebben een eigen ontwerp cockpit en om de bestuurdersstoel nou eens gemakkelijk te kunnen draaien is het stuur afneembaar.
morelo
Maar ook stoelen die op een speciaal chassis zijn geplaatst waardoor je dichter bij het voorraam zit. Dat zorgt niet alleen voor een beter zicht, maar ook voor een betere en ruimere doorloop tussen de stoelen. Gewichtsproblemen kennen ze niet, al neem je nog zoveel mee. Afhankelijk van het model ligt het laadvermogen tussen de 1000 en 5000 kilo. Je bootje, auto of paardentrailer erachter hangen? Een Morelo mag 3500 kilo trekken. Parkeer je je auto liever binnen? Een hogere garage is ook mogelijk. En ja, dan is daar natuurlijk ook nog dat impossante uiterlijk.

Morelo heeft 4 modelreeksen. Home, Loft, Palace en Empire. De prijzen beginnen rond de € 140.000. Dealer voor Nederland is Haffkamp Holidays.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant