Morelo Grand Empire

Campers

De grootste en meest luxe camper die Morelo ooit heeft gebouwd. Dat is de Grand Empire, het nieuwe vlaggenschip van dit premiummerk. Voor het eerst te zien op de Caravan Salon in Düsseldorf.

Grand Empire ‘mooiste camper ooit’

Morelo had bij de bouw van de Grand Empire een doel voor ogen: de bouw van de mooiste camper ooit. Voor minder doen ze het in het Duitse Schlüsselfeld simpelweg niet. De afgelopen tien jaar heeft Morelo zich voortdurend ontwikkeld. De camperbouwer in het meest luxe segment speelde in op de bewegingen in de markt. En op de veranderende wensen van de camperkopers. Daarmee kwamen zaken als comfort, veiligheid, prestatie en design op een steeds hoger niveau. Om de vraag vanuit de markt te kunnen beantwoorden, besloot Morelo dat het tijd was voor een nieuw vlaggenschip.

De Grand Empire is volgens Morelo dé camper die een antwoord heeft op alle vragen en wensen. Een camper die de nieuwe standaard neerzet. Dat begon met een goede basis: het kiezen van het juiste chassis. Die vond Morelo in de Mercedes Actros 1853 met 531 pk. Daarop ontstond dit juweeltje. Comfortabele rij-eigenschappen, uitstekende veiligheidsvoorzieningen en de modernste technologie. Dit in combinatie met het excellente design. Geen spiegels meer, maar een Mirror-Cam system. Huishoudaccu’s met veel capaciteit, zonnepanelen en een dieselaggregaat om in geval van nood op terug te vallen. Daarmee is de Grand Empire helemaal autark.

Ongekende prijs-kwaliteitsverhouding

De hele camper ademt luxe. Zo staan in het woongedeelte ergonomische zetels. Deze zijn elektrisch verstelbaar. Het meest bijzondere aan de Grand Empire is echter zijn prijs. Nee, verwacht geen koopje. Dat kan niet met deze kwaliteit en uitrusting. De prijs is echter in deze klasse heel bijzonder. De nieuwe Morelo komt voor tussen de 600.000 en 650.000 euro in de showroom te staan. Opties zijn er nauwelijks omdat alles er al op zit.

Zien? Daarvoor moet je naar de Caravan Salon in Düsseldorf (van 4 tot 13 september). Daar toont Morelo het prototype van de Grand Empire. Dat is de Grand Empire 110 GSO. Met in de garage een Mini Cooper. Het woongedeelte en de keuken zijn voorzien van een slide-out voor nog meer ruimte. Hij staat in hal 5, stand A 07.

Naar de site van Morelo.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant