Mobilvetta Krosser

Mobilvetta Krosser vol Italiaans design

Campers

Mobilvetta pronkte tot nu toe vooral met integraalcampers. Dat er ook in een halfintegraal heel veel Italiaans design past, laat het merk zien met de nieuwe Krosser.

Krosser oogt hoog

De hoogte is het eerste wat opvalt aan de Krosser. De kap boven de cabine heeft inhammen en dat geeft deze halfintegraal een eigen gezicht. Ook de achterkant is geheel nieuw ontwikkeld. Binnen zien we een op en top Mobilvetta-interieur, dat is geïnspireerd op de jachtbouw. Italiaanse chic. Voor het interieur zijn verschillende hoogwaardige materialen gebruikt. De kleppen van de kasten zijn uitgevoerd in hoogglans. Het dessin van de stof is trendy en de sfeerverlichting doet zijn werk.

Krosser interieur

Zelfs plafond is mooi

Het plafond is normaal niet iets waar meteen je oog op valt. Behalve dan bij de Krosser. Hout in hoogglans, met verlichting erachter, vanaf de entree doorlopend. Echt een hemel die de aandacht trekt. De bekleding aan de zijkanten van o.a. de banken en aan de rand van het bed zorgt voor een mooi contrast met de hoogglans van de meubels. Ook de douche mag gezien worden. De cabine lijkt van massief hout, het armatuur met douchekop is slank en elegant van vorm.

Krosser zithoek

Mooi stukje techniek

Maar de Mobilvetta is niet alleen mooi op zijn Italiaans. Dat zou niet in overeenstemming zijn met de prijs. En dus is er ook voor het eerst bij een halfintegraal van dit merk een dubbele bodem. Hierin liggen de verwarmde watertanks en zo ontstaat bergruimte. De opstap naar de 65 centimeter brede deur is elektrisch. Je schoenen kun je door een luik in de vloer bij de deur meteen opbergen. Via luiken aan de buitenkant zijn de verschillende opbergruimtes bereikbaar.

Krosser slaapkamer

Drie indelingen

Mobilvetta komt om te beginnen met drie indelingen van de Krosser. Ze zijn alle drie 7,45 meter lang. Twee indelingen hebben langsbanken tegenover elkaar in de zithoek. Dat zijn de Krosser 86 en 90. De ene met enkele bedden achterin met daaronder een grote garage. De ander met een in hoogte verstelbaar queensbed en grote kledingkasten. In deze indelingen maak je van de langsbank een zitplaats onderweg met gordel. Verder zien we een hoekkeuken en een Raumbad: toilet aan de ene kant, douche en wastafel aan de andere kant.

Krosser hefbed

Dan is er nog de Krosser 70. Wat meer een klassieke indeling met een L-zithoek. Bad met geïntegreerde douche. Keuken in de lengte en een tweepersoonsbed dwars achterin. Bij alle drie de modellen kun je optioneel kiezen voor een hefbed boven de zithoek. De Krosser 70 is er vanaf zo’n 82.000 euro. De 86 en 90 zijn 1000 euro duurder.

Naar de site van Mobilvetta.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant