Kea integraal 2021

Mobilvetta Kea als integraal en halfintegraal

Campers

De nieuwe Mobilvetta Kea is er als halfintegraal en integraal. Onmiskenbaar Italiaans design in drie verschillende indelingen.

Mobilvetta Kea is elegant op zijn Italiaans

De Kea blijft overduidelijk Italiaans. De bekleding is een combinatie van leer en stof. We zien hoogglans wit in combinatie met mat. Afgewisseld met chromen accenten. De gebruikte kleuren zijn crème en zogenaamde aardtinten. Elegantie op zijn Italiaans. Er zijn drie verschillende indelingen. De nieuweling is er als integraal en als halfintegraal. Bij de eerste valt de deels in het zwart uitgevoerde voorkant op (zie foto boven artikel). Alle drie de indelingen hebben een face-to-face-zithoek met banken die tegenover elkaar staan.

Kea i 86
Interieur i 86.

De kleinste camper is de Mobilvetta Kea 67. Hij heeft achterin een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed en is 6,99 meter lang. De Kea 86 en 90 zijn 7,47 meter lang. Ze hebben een hoekkeuken en een Raumbad met separate douche. De 86 heeft achterin enkele bedden met een lengte van twee meter. De 90 heeft een queensbed van 1,50 meter breed. De halfintegraal Kea 67 is er vanaf 59.452 euro. De integraalversie kost 67.251 euro. De 86 en de 90 kosten 1950 euro meer. De prijzen zijn exclusief bpm.

Kea
De halfintegraal.
Kea halintegraal 2021
En zijn interieur.

Naar de site van Mobilvetta.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant