ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Mobiliteitscentrum Van der Werf klaar voor het nieuwe kampeerseizoen
Mobiliteitscentrum Van der Werf klaar voor het nieuwe kampeerseizoen
Advertorial

Mobiliteitscentrum Van der Werf klaar voor het nieuwe kampeerseizoen

  1. 2 februari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Je ziet het nog niet zo vaak in Nederland, de combinatie autodealer en officieel kampeerautodealer. Met name in camperland Duitsland is deze combinatie allang geen zeldzaamheid meer. Mobiliteitscentrum Van der Werf in Ede (let op de naam!) is zo’n bedrijf dat na een aantal jaar campers te hebben verhuurd, nu de stap heeft gewaagd naar een officieel dealerschap.

Merkdealer Sun Living

Met ingang van modeljaar 2018 is deze van oudsher Peugeot-dealer, officieel merkdealer van Sun Living; het dochtermerk van Adria Mobil, uit Slovenië. Verkoper Matthieu Dammers is maar wat trots dat de eerste showmodellen inmiddels in de showroom te zien zijn. “Na jaren auto’s te hebben verkocht vind ik het een leuke nieuwe uitdaging me op de campers te kunnen richten. Natuurlijk vergt het weer nieuwe inspanningen. Bijvoorbeeld alle details die ermee gemoeid zijn, zoals het autogedeelte (Fiat Ducato bij Sun Living) en de opbouw. Maar bovenal ben ik vooral bezig met het invullen van iemands vakantie. Hoe leuk is dat?”

Werf
Populaire indelingen als de S 65 SL (halfintegraal) en S 75 SL (halfintegraal met hefbed) zijn in de showroom te bekijken. Totdat ze straks op pad gaan, want de huuragenda begint inmiddels al lekker vol te lopen. Daarnaast pronkt er nog een S 70 SC in de showroom; een halfintegraal met eilandbed achterin. Allebei makkelijk in- en uitstappen en toch knus samen slapen. “En nog veel leuker, in maart mogen we onze eerste klant-verkochte modellen afleveren. We zijn dit nieuwe avontuur rustig ingegaan maar de eerste ervaringen smaken nu al naar meer”, aldus Matthieu.

Werf Naast een ruime showroom beschikt Van der Werf uiteraard over een goede werkplaats, waar ook (bus)campers van alle merken kunnen worden onderhouden. De medewerkers zijn geïnformeerd en geschoold in de nieuwe activiteit van het bedrijf. Ga er dus zeker eens langs. Voor informatie, een enthousiaste rondleiding of een kennismakingsgesprek. Team Van der Werf is er klaar voor!

www.werfede.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial, Camper Sun Living NIEUWS